Raffaele Matano: “Anna Paratore’u ortağım olarak göstermek yanlış”. Cumhuriyet’in cevabı

Sezai55

New member
Çeyrek asır önce aşk hikayemden haber almak için çeşitli gazeteciler şahsımın peşine düştüğünde, güvendiğim avukatımı, avukatımı bıraktım. Tanınmış biri olmadığım ve bugün bile neden gazetelerin ön sayfalarında ve talk-show’larda yer almam gerektiğini anladığım için, mümkün olan tek irtibat referansı olarak Romolo Reboa.

Avukat Romolo Reboa, kendisiyle temasa geçen çeşitli gazetecilere defalarca benim tanınmış bir kişi olmadığımı ve GDPR ile ilgili Avrupa ve İtalya mevzuatının bana hayatımın mahremiyet hakkını verdiğini belirtti: aksini anladılar. Ben de bu basın açıklamasıyla adımı korumaya karar verdim, çünkü ayrıca şahsım hakkında kurgusal ve karalayıcı kurgular yapılmış; o zaman bunu adli olarak yapacağım.

Örneğin, bir usul meselesinde, zamanaşımı nedeniyle kapatıldığı için masum olmayacağım iddia edildi: gazeteciler, sanatta sağlanan iftira nedeniyle Anayasa’yı ihlal ettiler. 27 masumiyet karinesi nihai mahkumiyete kadar. Bana avukatı hatırlatıyor. Reboa, bu ilkenin sanatınkiyle aynı olduğunu söylüyor. Avrupa Birliği Temel Haklar Şartı ve sanatının 48. İnsan Hakları Şartı’nın 6’sı, ancak bu gazeteciler için beni suçlu ilan eden kesin bir cezanın olmadığı gerçekler için iflas etmiş olurum.

Çeşitli şirketlerdeki mikro hissedarlıkların benim tarafımdan bir kişiye teşvik biçimleri olarak verildiği göz önüne alındığında, Bayan Anna Paratore’un belirsiz emlak girişimlerinde bir tür ortağım olarak seçilmesini de doğru bulmuyorum. o dönemde grubumun geçerli bir çalışanıydı: bu hisseler, tüm şirketlerde olduğu gibi, iş akdinin sona ermesi üzerine tasfiye edildi.

Bu yüzden Bayan Anna Paratore ve benim, bu kadını sadece beni ilgilendiren gerçeklere bulaştırmak amacıyla iş ortağı olduğumuzu söylemek yanlış olur. Güven şirketlerinden yasa ihlali olarak bahsetmek büyük bir uygunsuzluktur ve İtalya’da l. 23 Kasım 1939, no. 1966 ve Brexit’e kadar Büyük Britanya gibi Avrupa Birliği’nin diğer ülkelerinde faaliyet gösteren şirketler için de aynı şey geçerli: Avrupa Birliği, Hollanda’ya taşınan Fiat’ın da gösterdiği gibi, sermaye hareketliliğini desteklemek için doğdu.

“Meloni sırrı” kitabında, yirmi yıl önce tanıdığım girişimcilerle suçlandım ve bunlar daha sonra suçlarla, hatta ciddi suçlarla itham edildiler: 78 yaşındayım, yüzlerce, belki binlerce girişimci tanıdım, belki de en uzman girişimciler. alışveriş merkezlerinin oluşturulması ve organizasyonunda emlak operatörü ve profesyonel hizmetlerimin ödenmesini garanti altına almak için birçok şirkette bazen kısa vadeli hisselerim oldu. Başbakanı adaletsizlikle suçlamak için sadece hukuki sorunları olanlarla adımı anmak bana karşı karalayıcı bir davranıştır.

Bir daha asla başka açıklama yapmayacağım ama bu karalama kampanyası devam ederse tepkilerimi okumak da imkansız olmayacak: Yargıdan haklarıma sahip çıkmasını isteyeceğim için verilecek cezalar kendileri için konuşacaktır.

raffaele matano

Cumhuriyet’in cevabı

Bay Raffaele Matano’nun ifadelerine cevaben şunu belirtmek gerekir ki, Cumhuriyet ikincisinin avukatı, avukat Romolo Reboa ile defalarca temasa geçti ve müvekkiliyle konuşmak istediğimiz konuyu da açıkladı. Ne yazık ki, soruşturmanın yayınlanmasından aylar önce başlayan çeşitli temaslar, avukat Reboa’ya atfedilebilecek kişisel ve mesleki nedenlerle takip edilmedi.

Çeşitli şirketlerdeki mikro hissedarlıkların form olarak benim tarafımdan verildiği göz önüne alındığında, Bayan Anna Paratore’un belirsiz emlak girişimlerinde bir tür ortağım olarak seçilmesinin haksızlık olduğunu düşünen Bay Matano’nun şikayetiyle ilgili olarak O sırada grubumun geçerli bir çalışanı olan bir kişiye teşvik”, noter tasdiknamelerinde ve Roma ticaret odasına sunulan belgelerde Bayan Paratore’nin adının “ortak” olarak geçtiğine dikkat edilmelidir. Bay Matano’nun rol oynadığı çeşitli şirketlerde Kanunla öngörüldüğü üzere personele yönelik teşvik biçimleri, Bayan Paratore’nin de Matano’ya atfedilebilir şirketlerde hisse sahibi olduğu gerçeğini ortadan kaldırmaz.

“Belirsiz gayrimenkul girişimleri” ile ilgili olarak, belirtilmelidir ki Cumhuriyet “La Sfavorita” soruşturmasında, Anna Paratore ve Raffaele Matano’nun varlığını gören şirketlerin her gayrimenkul anlaşmasını zamanında ve resmi ve kamu belgelerine dayanarak yeniden yapılandırdı.

Söz konusu soruşturmayı oluşturan dörtten fazla sayfada, tröst şirketlere “yasa ihlali”nin tekabül ettiği kuruluşlar olarak atıfta bulunulmamış, ancak yönetim kurulu başkanının annesinin öldürüldüğüne dikkat çekilmiştir. Mr Partners srl’de bir mütevelli ile birlikte hissedardı,Amphora Fiduciaria ve Denetim Srldaha sonra kamu parasının zimmetine geçirilmesini içeren yasal işlemlere dahil olan ikinci yapı.

Her.Ar., G.Fosch., A.Oss.