“Maria Rosaria Boccia hamile mi?”, Pompeii'deki fotoğraflar. Girişimci: “Yorum yok”

Sezai55

New member
Haftalık Bugün bazı fotoğraflarını özel olarak yayınlıyor Maria Rosaria Bocciadönemin Kültür Bakanı'nın istifasına yol açan skandalın baş kahramanı Pompei'li iş kadını Gennaro Sangiulianoşehrinde bir arkadaşıyla birlikte yürürken: “Ve onun şekli – haftalık olarak yazıyor – hamileliğin ilerlemiş bir aşamasındaki bir kadına benziyor”.

Kapağında kepçe fotoğrafları yayınlayan haftalık dergi, “Yeni bir gelişme: hamile mi? Babası kim?” diye yazıyor.

Fotoğraflar hakkında yorum yapması istendiğinde Boccia kuru bir yanıt veriyor: “Kişisel alanımla ilgili 'haberler' konusunda bana yorum yaptırmamanızı rica ediyorum”. Boccia daha sonra sosyal medyada Eros Ramazzotti'nin kızının doğumundan ilham alarak yazdığı Aurora adlı şarkısına yorum yapan uzun bir gönderi yazıyor: “Son aylarda uzun süre bazı basın kuruluşlarının ne kadar partizanlık yaptığını düşündüm. Belirli bir şekilde bilgi vermenin acı verici ve zarar verici olabileceği gerçeğiyle birlikte, eğer güçlü omuzlarım olmasaydı onarılamaz bir hasara neden olabilecek bir kötülük yüküne dayanma konusunda ne kadar güçlü ve cesur olduğum konusunda kendimi birçok kez tebrik ettim.

İş kadını şöyle devam ediyor: “Her zaman doğruyu söylediğim ortaya çıkmasına rağmen kimsenin benden özür dilemediği aylardan sonra, adım ve hikayem bir kez daha vahşi köpeklerin insafına meydanlara atılma tehlikesiyle karşı karşıya. Gazete editörler, editörlerine veya siyasi babalarına övgü dolu bir selam vermek adına beni karalamak için çok özel bir yöntem kullanıyor ve kullandılar.”

Boccia daha sonra bir dizi soru soruyor: “Başkalarının sorumluluklarını örtbas etmek için bir kadının onurunun bu kadar aşağılanması, aşağılanması ve alay edilmesi mümkün mü? Başkalarının paratoneri olmaktan, insanlık ve mesleki geçmişimin sürekli sorgulanmasından yoruldum. Başkaları bariz sorumluluklarına rağmen eleştiriden muaf kalırken neden ben hep kendimi haklı çıkarmak zorunda kalıyorum? Neden kişisel alanım artık bana ait olmasın ve mahremiyetim sürekli olarak ihlal edilsin? Siyasilerin ve gazete editörlerinin derhal istifasına yol açacak bilgi ve fıkraları saygımdan kendime sakladım, bazılarının seviyesine inmek benim tarzım olmadığı için herhangi bir şeyi açıklamayı uygun bulmadım ama saygı bekliyorum. ; Bu profesyonel etik eksik olmaya devam ederse, kendimi muaf tutamayacağım ve kalan azıcık gücümü, elimdeki gerçekleri, beni yok etmeye çalışan herkesi ortadan kaldırmak için kullanacağım. Bunu kendim için, tarihim için, onurum için ve başkalarının kibiriyle küçümsemeye ve köşeye sıkıştırmaya çalıştığı tüm kadınlar için yapacağım.”