Lucia Annunziata Rai’den ayrıldı: più’daki Mezz’ora’nın yönetiminden istifa etti

Sezai55

New member
Lucia Açıklandı Rai’den istifa etti ve bu nedenle yayının yürütülmesinden ayrıldı yarım saat daha, Rai3’te Pazar öğleden sonra şeridini işgal ediyor. Haber, yönetim kurulunun ayrıldığı ancak başlıklar ve türler için yeni adayları çoğunluk tarafından onayladığı gün geldi. Lucia Annunziata, Rai’nin üst yönetimine gönderdiği ve Ansa tarafından bildirilen mektupta, “Bu seçime herhangi bir kişisel şikayet olmadan geldim: Artık bundan sorumlu olduğunuza göre, yıllar içinde yaptığım işi yargılayacaksınız” dedi. . İstifasının “geri dönülemez” olduğunu açıkladı: “Oraya geldim çünkü mevcut hükümetin çalışmaları hakkında ne içerik ne de yöntemler konusunda hiçbir şeye katılmıyorum. Özellikle, yöntemlerine katılmıyorum. Rai’ye müdahale. Benim açımdan bu mesafeyi kabul edin, yönetmeye hazırlandığınız şirkete karşı bir ciddiyettir. Bu nedenle işbirliği için herhangi bir koşul yoktur”.

Taşıyıcı annelik, Annunziata, Roccella ile ağzından kaçırıyor: “Sorumluluklarını al, c … veya”

72 yaşındaki Annunziata, gösteriyi 2005 yılında Rai3’te başlattı. Yarım saat içindedaha sonra 2021’de dönüştü yarım saat daha. Sızanlara göre, yeni genel müdür Roberto Sergio’nun planlarına göre, yayın her halükarda önümüzdeki sonbahar için de onaylandı. Bu noktada Annunziata’nın kararı senaryoyu değiştirmezse yeni bir yönetimin belirlenmesi gerekecek. Ad Rai Robert SergioAnsa’dan gelen haberlere göre, istifa için “içtenlikle üzgün” olduğunu belirtecek ve yönetim kurulundaki ilk eyleminin “önümüzdeki sonbahar sezonu için birkaç yapım için yeşil ışık yaktığını” yineleyecekti. Yarım saat içinde“. Sergio’nun dileği, Annunziata’nın “yayın döngüsünü tamamlaması ve buluşma için başka fırsatlar olabilmesidir”.

Bununla birlikte, gazeteci ikinci bir düşünceyi kategorik olarak dışlıyor: “En ufak bir şey bile değil”, Ekonomi Festivali’nin devam ettiği ve yarın öğleden sonra “İktisat Festivali” başlıklı bir panelin kahramanı olacağı Trento’da onunla tanışan meslektaşlarına yanıt verdi. kiracı Monti’den Meloni’ye: siyasi sistemin krizi üzerine bir araştırma’.

konular