İttifaklar, Prodi'den Franceschini'ye: “Güç yaratan, ayrılık değil, birliktir”

Sezai55

New member
Romano Prodi başarısız olmak Franceschini'nin teklifi Bir sonraki seçimlerde merkez sol sağı yenmek için ikiye bölünecek.

“Bir zamanlar birliğin güç olduğu söylenirdi – La7'de 'Altre Şartlı Tahliye'de' dedi eski başbakan. Ayrılığın güç olduğu fikri bir oyun olabilir, ancak programlar uyumlu hale getirildiğinde yönetilebilir, bunlar Uzmanlar, bunları halkla tartışıp ortak bir çizgide seçmenin karşısına çıkıyorlar” dedi.

“Ortak bir programınız olmalı, güçlü bir hedefiniz olmalı, şunu şunu reform etmek istiyorum demelisiniz. Programı oluşturduğumda bir yıl boyunca tartıştım, sonra beni çok karmaşık diye suçladılar. Ama bu Demokrasidir” diye açıkladı. 'eski başbakan.

“Seçmen önünde ortak bir çizgide hareket etmeliyiz, o zaman farklı fikirler olabilir ama bizim gittiğimiz yönde değil” diyen Prodi, şöyle devam etti: “Bunu bilen birinin cesareti gerekir. Herkesi bir araya getirin. Liderlik fethedildi, ancak bugün partilerde lider olma arzusu yok, sahip olduklarınızı koruyun. Bu şekilde kazanamazsınız.”

gelince Elly SchleinEski Ulivo liderine göre Demokrat Parti sekreteri “çığ gibi oy topladı ama asla tek başına kazanamayacak. Parti sorunu çözüldü, hükümet sorunu çözülmedi.”