Crosetto: “Bakan olmadığımdan daha hayal kırıklığına uğramış, kısmen kurum parçalarına olan güvenini kaybetti”

Sezai55

New member
“Bugün kitabımı yazdığımdan çok daha fazla hayal kırıklığına uğradım: Bakanlığın bu iki buçuk yılı beni çok işaretledi, kısmen kurum parçalarına olan güvenini kaybettim ve bu şey bana zarar verdi çünkü bu ülkeye her zaman iyi hizmet ettim”. Savunma Bakanı bunu söyledi. Guido CrosettoRAI3'te Agorà konuğu.

“Girdiğimden daha üzücü deneyimden çıkacağım – bakanı kabul ettim – bu beni beden ve ruhu taahhüt etmemi engellemiyor, ancak içeriden de kurum parçalarını bilmek iyi bir deneyim değildi. Herkesin ülkenin iyiliği için çalıştığı fikrim var ama bunun her zaman böyle olmadığını fark ettim”.

Bakan daha sonra, başbakan arasındaki toplantıdan başlayarak topikal konulardan bahsetti Giorgia Meloni ve ABD Başkanı Donald Trump Bugün planlandı: “Çin'in büyümesi ABD liderliğini sorguladı ve bu kol güreş riskleri tüm dünyada etkileyen: Meloni ve Trump arasındaki katılaşma İtalya ve Avrupa'ya yıpranamadığımız konuları yeniden kurma olasılığı sunuyor. Batı bölünemez”.