Aleksandar Pesic transfer sonucunı resmen deklare etti! Acun Ilıcalı…

İzmirliEfe

New member
Muhteşem Lig’de krallık yarışında 12 golle birinci sırada yer alan Fatih Karagümrük’ün Sırp golcüsü Aleksandar Pesic transfer gündeminin odağı halinde.

Acun Ilıcalı’nın kadrosu Hull City Pesic’i istiyordu

Başarılı performansıyla dikkat çeken 29 yaşındaki futbolcuya Acun Ilıcalı’nın satın aldığı Hull City’nin talip olduğu ve hatta İngiliz grubunun Pesic’in transferinde memnun sona ulaştığı belirtilmişti.

Pesic’ten flaş Acun Ilıcalı açıklaması

Fenerbahçe’nin de takımına katmak için Karagümrük’e resmi teklifte bulunduğu Sırp golcüden flaş bir açıklama geldi. Pesic, kendisine ilişkin toplumsal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Bana gösterdiği ilgiden dolayı Acun Ilıca’ya teşekkürlerimi sunuyorum. Ailemle konuştuktan daha sonra İstanbul’da kalmaya karar verdim. Son günlerde epeyce düşündüm. Menajerim bana epeyce yardımcı oldu ve İstanbul’da kalmaya karara verdik” tabirlerini kullandı.

Futbol seyyahı Pesic

Mesleğinde Atalanta, Toulouse, Ittihad, FC Seoul ve Maccabi Tel Aviv üzere kadrolarda forma giyen Sırp santrfor dönem başında bedelsiz olarak Karagümrük’e transfer olmuştu. Pesic bu dönem Fatih Karagümrük formasıyla Üstün Lig’de 21 maçta, 12 gol kaydederken, 2 yd asist yaptı.