ZİRAAT ODA LİDERLERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ HİZMET VE YATIRIMLARINI GEZDİ

KripTon

Member
MALATYA (Habermetre) – Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafınca üreticilere yönelik yapılan hizmet ve yatırımlar Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Sığırcı tarafınca Ziraat Odaları Vilayet Uyum Lideri Yunus Kılıç ve ilçe ziraat oda liderlerinin katıldığı bir programla tanıtımı gerçekleştirildi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi fiziki hizmetlerinin yanında Malatya’nın geleceğine taraf verecek olan milyonluk hizmet ve yatırımları bir bir hayata geçiriyor.

Büyükşehir Belediyesi hizmet ve yatırımları hakkında bilgiler aktaran Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Sığırcı, “Büyükşehir Belediyemizin çiftçilerimize yönelik yapmış olduğu hizmet ve yatırımları Ziraat Odası Liderlerimizle birlikte geziyoruz. Büyükşehir Belediyemiz tarafınca yapılan Fidancılar ve Peyzajcılar Sitesi, Dünya Kayısı Merkezi, Buğday Pazarı ve Kuru Kayısı Lisanslı Soğuk Hava Deposu’nu programımıza katılan arkadaşlarla birlikte gezdik. Bu hizmetlerin Malatya’mıza kazandırılmasında büyük emekleri olan başta Büyükşehir Belediye Liderimiz olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Ziraat Odaları Vilayet Uyum Lideri Yunus Kılıç ise seyahat sırasında yapmış olduğu konuşmada, “Oda Liderlerimizle bir arada Büyükşehir Belediyemiz tarafınca yapılan hizmetleri geziyoruz. Çiftçi temsilcileri olarak bu hizmetleri hayli önemsiyoruz. 2020 yılında Malatya olarak bir milat yaşadık. Lisanslı Depoların oluşumu, Toprak Mahsullerinin Kayısı alımı ile birlikte kayısı eserimiz kıymetine ulaştı. Bugün Büyükşehir Belediyemiz tarafınca yapılan 5 bin tonluk Lisanslı Kayısı Deposunu da ziyaret ettik. Üreticilerimize şunu söz etmek istiyorum. Buraya teslim edilen eser emin ellerde demektir. Önümüzdeki dönem rekolte yüksek olduğu vakit üreticilerimiz kayısılarını Lisanslı Depoya teslim edeceklerdir. Fiyat istikrarının da bundan daha sonra bu türlü devam edeceğine inanıyorum. Bu lisanslı depolar şayet olmazsa çiftçimizin alın teri, emeği boşa gidecekti. Malatya olarak bunu aştık. Bu hizmetlerin üretiminde emeği geçen tüm yetkililere Milletvekillerine, Belediye Liderimize üreticilerimiz ismine teşekkür ediyorum” formunda konuştu.

Habermetre – Son Dakika Haberleri