Yönetimden sonra Schlein: “Rahatınıza bakın, kalıcı olarak buradayız”

Sezai55

New member
“Rahatınıza bakın çünkü burada kalıcıyız, bunu herkese söylemek istiyorum.” Elly Schlein belediye seçimlerindeki yenilginin ardından müdahale eder. Bunu, liderliğinin hiç söz konusu olmadığını açıkça belirttiği doğrudan bir Instagram aracılığıyla yapıyor. Kullanıcıların önünde “Savaşacak ve bu ülkeye umut verecek büyük savaşlarımız var. Bunu savaşarak yapıyoruz” diyor. “Projemizden, çalışmadan, iklimden bir santim vazgeçmeyeceğiz. Değişim bir gala yemeği değildir, değişim rahatsız edicidir.” Ve yine: “Bize yardım etmeye devam edin, bize destek olun, Demokrat Parti’ye katılın, binde 2 ile bizi destekleyin” çünkü – diyor – “bir perspektif inşa etmeli ve ülkeye umut vermeliyiz”.

Dem sekreteri Pnrr hakkında da şunları söyledi: “Hükümet uygulamayı yavaşlatıyor, belediyeleri zora sokuyor ve tarihi bir fırsatı kaçırma riskini alıyor. Meclise gelsinler ne yapmak istediklerini bildirsinler” dedi hükümete hitaben. AB parlamentosunun tartıştığı Ukrayna’ya tahsis edilecek mühimmat için AB fonlarının kullanılmasına ilişkin olarak Schlein, “Fonların amaçlanan amaçlardan başka bir yöne çekilmesini kabul edemeyiz. Fonları yuvalardan çıkarın ve onları koyun. silah üretimi bizim için kabul edilemez, Demokrat Parti bu konuda Avrupa Parlamentosu’na değişiklikler sundu” dedi.

Dem lideri, yürütmeyi sel için komiser konusunda karar vermeye de çağırdı: “Hala komiserin atanmasını bekliyoruz. Bölgeleri bilenlere ihtiyacımız var ve iş veya iş dikte etmedikçe farklı seçimler anlaşılamaz. siyasi çıkarlar Hükümet acele etmeli”. Demokrat Parti, onun hem Emilia Romagna’nın başkanı hem de kongrede Schlein’ın rakibi olması için baskı yapıyor. Stefano Bonaccini işi almak için. “Bugün parlamentoda sağcılar, Demokrat Parti’nin Pnrr’nin öğrenci konaklaması için kullanılmasını isteyen yüksek kira önergesini boşa çıkardı. Aynı zamanda, sağcılar Emilia Romagna’ya karşı bir soruyla ortaya çıktı ve kötü niyetli bir girişim için sahte haberler yaydı. selden yararlanın”.

konular