Yeni Rus hacker saldırısına tepkiler: Schlein: “Kabul edilemez”

Sezai55

New member
“Kabul edilemezler, bu günlerde söyledik ve şimdi söylemeye geri dönüyorum, Rus hükümetinin cumhurbaşkanına saldırıları Sıra Tüm dayanışmamızı yenilediğimiz – Demokrat Parti Sekreteri, Elly Schlein – Onlar, asgari düzeyde kabul edilemeyen saldırılar, provokasyonlar ve tehditlerdir. Sadece Cumhurbaşkanı Başkanı'na değil, aynı zamanda tüm ülkenin onunla birlikte olduğu gerçeğine de tam desteğimizi tekrarlamaya geri dönelim “. Lider Dem, Mattarella'ya yapılan yeni saldırıyı her zaman sözcüsü aracılığıyla ifade ediyor. Rusya Dışişleri Bakanlığı ZakharovaResmi RIA Novosti Ajansı tarafından bildirildiği gibi, Rus devlet TV'ye müdahale sırasında geldi. “Eğitim kurumlarından birinde bir konferans sırasında – Zakharova dedi,” dedi Rusya, Üçüncü Reich'a eşit olduğunu söyledi. Bu sonuç olmadan bırakılamaz ve asla bırakılmaz “.

Sınıfta Demokrat Parti'nin grup liderine de müdahale ediyor Chiara Braga “Dayanışlığımızı ve Devlet Başkanı için tüm desteğimizi” tekrarlamak. Müdahalesinden hemen sonra, tüm milletvekilleri yaklaşık iki dakika ayakta kaldı.

M5'ler ayrıca Mattarella ile dayanışmayı ifade eder (“Kurum için temsil ettiği şey için ve biz de bunu ifade ediyoruz çünkü Rus tepkisinin kabul edilemez bir geçişi vardı, İtalya'yı faşizmle ilişkilendirme: kazanan İtalya, faşizmi yenen, ve bu nedenle bu tür bir karşılaştırmayı kabul etmiyoruz, İtalya ne yazık ki bu ülkede doğan diktatörlüğün ilk elden savaştığı), ancak kesinlikle mal yorumlanan “Başkan tarafından yapılan pasajı” paylaşmamak, bunu yapmazdık Pasaj çünkü Avrupa ve İtalya'da üç yıldır kendini yapan ve sürekli silah gönderilmesini haklı çıkaran anlatıdan kaldıraç veriyor “, M5S'nin grup lideri oda sınıfında yorumlar Riccardo RicciardiTüm hemikikle ifade edilen dayanışmadan sonra müdahale ediyor.

“Dayanışma ile ilişkiliyiz”, devlet başkanına, o zaman DYY Grup Lideri Galeazzo BignamiAma hayır, birisinin hiçbir nedeni olmayan bir ayrım açma talihsiz girişimlerine, “Ukrayna için barış müzakeresinin” birisinin tarafında olduğu gerçeği sayesinde açılıp açılmayacağını tartışmak için bir yol ve zaman olacaktır. Ukrayna ya da birisi vatandaşlık gelirinin tugaylarını göndermişse, “Grup lideri Ricciardi'nin sözlerine yanıt olarak 5 yıldıza atıfta bulunuyor. Anna Ascani Bu, hem bazı M5S milletvekilleri hem de aynı grup lideri DYY emri hatırlar, ancak düz çekilir ve karasal arasındaki müdahalesini sona erdirir: barış müzakeresine giderseniz, belki de bu hükümetin duruşu sayesinde gereklidir. Ve bu sınıfın Başkan Mattarella ile tam dayanışma için ve onsuz ve olmadan ifade edilmesi iyidir “, Bignami.

Demokrat Parti Devlet Başkanı ile. Eski başbakan ve eski AB Komiseri Ekonomi, X'teki Hikaye hakkında yorumlar. Paolo Gentiloni: “Zakharova tarafından Başkan Mattarella'nın konuşması için 'sonuçların' ne tehdit edildiğini bilmiyorum. İtalyan bir diplomatik tepkinin uygun olandan daha fazla olacağını biliyorum”.

“Sonuçların” ne tehdit edildiğini bilmiyorum #Zakharova Başkanın konuşması için #Mattarella. İtalyan diplomatik bir tepkinin uygun olandan daha fazla olacağını biliyorum

– Paolo Gentiloni (@Paologentiloni) 17 Şubat 2025
Rusya Mattarella'ya karşı, Quirinale tepki vermemeyi seçiyor. İki partili savunma, ligde ılık

eski kavram

15 Şubat 2025

Devlet Başkanı'nın savunmasında Demokrat Parti MEP ve Avrupa Parlamentosu Başkan Yardımcısı, Pina picrierno: “Başkan'a tekrar dayanışmamı ifade ederken Sıra Tarafından formüle edilen yeni saldırılar için Maria Zakharova Dün gece, hükümet tarafından ülkemizdeki Putinian propagandasına karşı yapısal bir mücadelenin olmamasının dayanılmaz bir cezasızlık hissi yarattığı vurgulanmalıdır “.

Firma kınama da Forza Italia'dan geliyor: “Rusya'nın Sergio Mattarella'ya yapılan yeni saldırıları utanç verici ve kabul edilemez – X'e yazıyor. Isabella de MonteParti Başkan Yardımcısı Dışişleri Bakanlığı -. Demokrasi derslerini, özellikle Putin ve işbirlikçileri gibi diktatörler tarafından kabul etmiyoruz “.