Rus turizm kesiminde, vatandaşların en çok ziyaret ettiği ülkeler içinde başı çeken Türkiye ile uçuşların tekrar başlaması sevinci yaşanırken, bölüm temsilcileri, Türk tatil noktalarına yönelik ağır bir talep olduğunu belirtiyor. Uçuşların 15 Nisan’dan bu yana yapılamaması daha sonrası dün yeniden başlamasıyla birlikte, havalimanlarında yoğunluk dikkat çekti. Yoğunluğun en çok görüldüğü kentlerden Antalya’da Rus yolcular, “Türkiye’yi ve Antalya’yı fazlaca özlediklerini” lisana getirdi. Ailesiyle tatile gelen Danu Galina, “Türkiye’nin ve bilhassa Antalya’nın epeyce tanınan bir tatil yöresi olduğunu düşünüyorum, o niçinle buradayım” tabirlerini kullanırken, yolculardan Alena Olefir ise “Daha evvel farklı ülkelere gittik, fakat çocukların tercihi Türkiye oldu. Çok güzelimize giden bir destinasyon” dedi.
ÇABUCAK CİNS OPERATÖRÜNÜ ARADIM
bir daha Antalya’ya tatil yapmak üzere gelen Viktorina Zeiena da uçuş kısıtlamanın kaldırıldığını öğrenir öğrenmez cins operatörünü arayarak biletini aldığını lisana getirdi. Zeiena, Ruslar için Antalya’nın en ülkü tatil yöresi olduğunu kaydetti. Dönem boyunca Türkiye’de turist yoğunluğunun sürmesi beklenirken, Rusya Turizm Sanayisi Birliği Lideri Andrey İgnatiyev, Türkiye’de bu yıl yaklaşık 7 milyon Rus turistin tatil yapabileceğini söylemişti.
ÇABUCAK CİNS OPERATÖRÜNÜ ARADIM
bir daha Antalya’ya tatil yapmak üzere gelen Viktorina Zeiena da uçuş kısıtlamanın kaldırıldığını öğrenir öğrenmez cins operatörünü arayarak biletini aldığını lisana getirdi. Zeiena, Ruslar için Antalya’nın en ülkü tatil yöresi olduğunu kaydetti. Dönem boyunca Türkiye’de turist yoğunluğunun sürmesi beklenirken, Rusya Turizm Sanayisi Birliği Lideri Andrey İgnatiyev, Türkiye’de bu yıl yaklaşık 7 milyon Rus turistin tatil yapabileceğini söylemişti.