Verdini Jr'ın Renzian Emniyet Müdürlüğü'ndeki yılları. O kart, “kargaşa yaratmamak için” Roma'daki Sapienza dem kulübünden alındı

Sezai55

New member
Renzian'ın sirenleri onu hiçbir zaman kayıtsız bırakmadı. Ve baba iken Denis Verdini Demokrat Parti'nin o zamanki sekreteri ve ardından başbakanla diyalog ve müzakerelerde bulundu Matteo Renzioğul Thomas Roma'daki dem üyeliğini alarak bir adım daha ileri gitti. 2014 yılında, Nasıralı Paktı'nın, anayasal reformlara ilişkin anlaşmanın yapıldığı dönemdeyiz; o dönemde Forza Italia'nın önde gelen temsilcilerinden ve Silvio Berlusconi'nin baş danışmanlarından biri olan Verdini tarafından da tasarlandı. Bunlar, Renzi'nin dalganın zirvesinde olduğu yıllardı ve onun gibi bir Floransalı olan Tommaso Verdini, onu eyalet başkanı olarak okulları ziyarete gittiği zamanları hatırlıyor.

Tommaso Verdini, Müsteşar Freni'ye La Scala biletlerini buldu. Arkadaşlarına da övündü: “Biz bakanın kayınbiraderiyiz”

kaydeden Andrea Ossino

03 Ocak 2024

1990 doğumlu Verdini Junior, danışmanlık şirketi Inver srl'nin sahibi ve şu anda Roma Savcılığı'nın Anas sözleşmeleriyle ilgili soruşturması kapsamında ev hapsinde, ancak 2017'de Pd kartını üç yıl önce aldığını ve Hatta Roma kulüplerinin arşivleri incelendiğinde, artık aktif olmayan ve kapatılan Üniversiteye bağlı bir bölüm olan Sapienza kulübünde 2016 ve 2017 yıllarında üyeliklerin yenilendiği ortaya çıkıyor. Ancak Verdini, Floransa'da Ekonomi ve Ticaret bölümünden mezun oldu ve bu nedenle teoride Roma Üniversitesi ile pek ilgisi yoktu.

Elbette kartının çok fazla telaşlanmasını istemiyordu: “Bu özel bir seçim, lütfen buna saygı gösterin. Karışıklık yaratmak istemiyorum” dedi. Belki de bu yüzden ülkeyi yöneten partiye katılmak için Toskana belediyesini seçmediniz. Tommaso, birden fazla kez Renzi'nin hayranlığını açıkça ilan etmekle kalmadı, sonuçta Floransa'nın eski belediye başkanı, uygulamak istediği hurdaya çıkarma düşüncesiyle gençleri hedef alıyordu, aynı zamanda şunu da isterdi: Leopolda'ya katılmak: “Bunu babamı utandırmamak için yapmadım.” Ancak Denis'in oğlu kaydolmaya direnemedi.

Verdini davası, Denis'in ev hapsinden firarisi: “Siyasetçiler ve yöneticilerle akşam yemeği”

kaydeden Giuseppe Scarpa

03 Ocak 2024