Vannacci: “Demokrat Parti'nin teklifini de değerlendireceğim”

Sezai55

New member
“Demokrat Parti'den bana da siyasi teklif gelseydi dikkate alırdım. Gelmeyeceğinden korkuyorum, hatta gelmeyeceği neredeyse kesin.” O da cevap verdi Roberto Vannacci Ev sahibi Giuseppe Brindisi'nin kendisine Rete 4'te Zona Bianca hakkında Lig'in yanı sıra Demokrat Parti veya diğer partiler tarafından sunulan bir adaylığı da değerlendirip değerlendirmeyeceğini soran provokasyonuna.

Avrupa seçimleri adaylığını “Bakan Salvini ile konuşmadım, kendisi bu konuda açıklama yaptı. Kendisine teşekkür ediyorum çünkü bana fırsatlar sunanlara her zaman teşekkür ediyorum. Bakana bu açıklığından dolayı teşekkür ediyorum, değerlendirme hakkımı saklı tutuyorum” “kişisel, mesleki ve ailevi çeşitli kriterlere göre. Karar verdiğimde size haber vereceğim.”

'Tersine Dönen Dünya'dan sonra yeni bir kitap mı? “Bu benim aklımda olan bir fikir.” Bu nedenle Vannacci: “Elimde çok fazla malzeme var, değerlendiriyorum. Bakalım” gözlemini yaptı. “Olası yazımla ilgili birçok haber çıktı, bunu hiçbir zaman doğrulamadım” diye ekledi. Ve yine: “Yayınlanıp yayınlanmayacağını ve ne zaman yayınlanacağını henüz doğrulayamıyorum. Her halükarda bu, seçim kampanyasına yönelik bir kitap olmayacak”, “Roberto Vannacci'nin fikirlerini açığa çıkaracak bir kitap” olacaktır.

Konular