Sezai55
New member
Giovanna Vitale'nin 27 Haziran'da yayınlanan, yeni Rai yayın programıyla ilgili “Barbareschi, Latella ve Venezia, Telemeloni'nin yeni yüzleri. Ve Bortone için bir şaka var” başlıklı makalesiyle ilgili olarak, okuduğum yanlışlıkların miktarı nedeniyle bir düzeltme istemek zorundayım. Bir saat süren bir prime time erişim programına sahip olmak bir şey, üç saat süren bir prime time programına sahip olmak ise bambaşka bir şey. “What will be” ağ ortalamasının altında kapandı. Sunuculuğunu yaptığım program olan “Far West” – pazartesileri çok güçlü karşı programlamaya rağmen – 21 bölümlük döngüsünü 4.58'lik ortalama bir payla kapatarak yönetim ve şirket tarafından belirlenen hedeflere tamamen ulaştı. Bunlar gerçekler. Samimiyet.
————————————————– ————————————————– ————————–
Sottile için bir televizyon programının başarısını veya başarısızlığını belirleyen şeyin yarım puan olduğunu fark ediyorum: “Far West”i (4.58 pay) “Che sarà”dan (4% mevsimsel ortalama) ayıran şey tam olarak budur. Önümüzdeki sonbahar yayınlarında programının Pazartesi günü Massimo Giletti'ye yer açmak için Cuma gününe alınmasının nedeni bu olmalı. Muhtemelen o ana zaman diliminin “çok güçlü karşı programlamasını” idare etmek için ondan daha donanımlı. (gv)
————————————————– ————————————————– ————————–
Sottile için bir televizyon programının başarısını veya başarısızlığını belirleyen şeyin yarım puan olduğunu fark ediyorum: “Far West”i (4.58 pay) “Che sarà”dan (4% mevsimsel ortalama) ayıran şey tam olarak budur. Önümüzdeki sonbahar yayınlarında programının Pazartesi günü Massimo Giletti'ye yer açmak için Cuma gününe alınmasının nedeni bu olmalı. Muhtemelen o ana zaman diliminin “çok güçlü karşı programlamasını” idare etmek için ondan daha donanımlı. (gv)