TÜMOSAN Gaziantep plazası açıldı

Eftal

Global Mod
Global Mod
Geçtiğimiz günlerde Gaziantep’te plaza açılışı gerçekleştiren TÜMOSAN’ın merasimine Vilayet Meclis Üyeleri, Gaziantep Ziraat Odası Lideri, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Ziraî Hizmetler Dairesi Lider Yardımcısı, TÜMOSAN Genel Müdürü Halim Tosun, bölge mahallî yöneticileri, bölge bayileri, köy muhtarları ve bölge çiftçileri iştirak gösterdi.

Açılışı gerçekleştiren Halim Tosun “Yaklaşık iki yıldır pandemi sebebiyle içerisinde bulunduğumuz bu güç süreçte fedakârlıklarını göz arkası edemeyeceğimiz, gece gündüz emekleri ve alın terleriyle ulusal iktisada katkı sağlayan iş ortaklarımız ve çiftçilerimize huzurlarınızda şükranlarımı sunuyorum. 40 yılı aşkın müddettir ürettiğimiz traktörler, Türkiye’nin her noktasında yer alan iş ortaklarımız ile tarım kesiminin gelişmenine katkı sağlıyor olmanın gururu içerisindeyiz. Geçmişi 12 yıla uzanan iş paydaşlığımız ile Recep Akar Limited Şirketi, markamızı bölgesinde hem ticari performansı birebir vakitte sağladığı müşteri memnuniyeti oranıyla en başarılı biçimde temsil eden bayilerimizden olmuştur. İşini geliştirmek, müşterisine en güzel hizmeti verebilmek ismine yatırımlarını daima hale getirmiştir. Ülkesinin geleceğine, müşterisine, markasına ve şirketine güvendiği için başta Sayın Recep Akar ve Emre Akar olmak üzere bayimizin güzide grubuna teşekkürlerimi sunuyorum. Açılışını gerçekleştirdiğimiz iş merkezinin Gaziantep’e, bayimize ve pahalı çiftçilerimize güzel, uğurlu ve bereketli olmasını diliyorum” dedi.

BALKAN, ORTADOĞU VE AFRİKA ÜLKELERİNDEN TALEP VAR

Sadece Türkiye’de değil dünyada da isimlerini gururla duyurduklarını belirten Tosun “Şu anda 23 yurt dışı distribütörümüzden bilhassa Balkan ülkeleri, Ortadoğu ve Afrika olmak üzere ağır talep alıyoruz. Bilhassa Ortadoğu ülkelerine ihracat yapmaktayız. Avrupa traktör pazarı için ise çalışmalarımız devam ediyor. Yakın vakitte yurt dışı pazarlama faaliyetlerimizin artmasıyla birlikte dünya çiftçilerinin de gücünü hissedeceği motor ve traktörlerimizle ismimizden sıkça kelam ettireceğiz” açıklamasında bulundu.