Toplumsal medya fenomeni Kahraba Hatayspor’da

İzmirliEfe

New member
Atakaş Hatayspor, orta transfer devrinde Mısır’ın Al-Ahly Kulübü’nden Mahmoud Abdel Kahraba’yı 6 aylığına kiraladı. Mısırlı futbolcunun kulübü Kahraba’nın resmi olarak Hatayspor’a kiralandığını deklare etti.

Toplumsal medya takipçileri dikkat çekiyor

bir müddetdir Al Ahly’de Teknik Yönetici Pitso Mosimane ile arbede ettiği için takım dışı bırakılan Mahmoud Kahraba bu niçinle dönem ortasında forma bahtı bulamadı. Artık Hatayspor için ter dökecek olan Kahraba toplumsal medya takipçileri ile dikkat çekiyor. Mısırlı futbolcunun Instagramını 3.3 milyon kişi takip ederken Twitter takipçi sayısı ise 2.9 milyon.

Evimden kiralık olarak ayrılıyorum

27 yaşındaki sağ ayaklı sol kanat oyuncusu Kahraba Hatayspor’a transferi daha sonrası verdiği röportajda “Evimden kiralık olarak ayrılıyorum. Bu 6 aylık süreyi benim için kuvvetli bir hazırlık devri olarak kabul ediyorum. benim için para kıymetli değil ben futbol oynamayı epeyce seviyorum.” dedi.

Mahmoud Kahraba kimdir?

Mısır’ın Enppi SC grubunda futbola başlayan Mahmoud Kahraba, yurt haricinde, İsviçre’nin FC Luzern, Suudi Arabistan’ın Ittihad ve Portekiz’in Desportivo Aves kulübünde forma giydi. Son olarak 1 Ocak 2020 tarihinde Portekiz’den, ülkesine geri dönen 27 yaşındaki sol kanat oyuncusu, Al Ahly grubunda oynuyor.

Aktüel piyasa bedeli 800 Bin Euro olan Kahraba, bu dönem hiç maça çıkmadı. Geçen dönem ise toplam 36 maça çıkan oyuncu, 10 gol, 3 asistlik katkı gösterdi.