Etraf ve Şehircilik Bakanlığı ile TOKİ Başkanlığı, 25 vilayette toplam 331 arsayı açık artırma metodu ile satışa sundu. Aydın’da satışa çıkan yatırımlık proje alanların Didim ve Söke’de olduğu aktarıldı. Didim’de 10 konut alanı, Söke’de ise 1 tane toplu konut alanın satışta olduğu söz edildi. Söke’deki 1 toplu konut alanı TOKİ tarafınca satışa sunulurken, Didim’deki 10 konut alanı ise Etraf ve Şehircilik Bakanlığı tarafınca satışa sunuldu.
TOKİ’den satışa sunulan yere yüzde 25 peşinat ve 60 ay vade ile sahip olunabileceği, Etraf ve Şehircilik Bakanlığı’ndan satışa sunulan emlaka ise yüzde 25 peşinat ve 24 ay vade ile KDV’den muaf sahip olunabileceği açıklandı.
TOKİ’nin yapacağı açık artırmanın 6 Temmuz Salı günü saat 10.30’da, Etraf ve Şehircilik Bakanlığının yapacağı açık artırmanın ise 8 Temmuz Perşembe saat 11.00’de internetten online iştirakle gerçekleştirileceği açıklandı.
TOKİ’den satışa sunulan yere yüzde 25 peşinat ve 60 ay vade ile sahip olunabileceği, Etraf ve Şehircilik Bakanlığı’ndan satışa sunulan emlaka ise yüzde 25 peşinat ve 24 ay vade ile KDV’den muaf sahip olunabileceği açıklandı.
TOKİ’nin yapacağı açık artırmanın 6 Temmuz Salı günü saat 10.30’da, Etraf ve Şehircilik Bakanlığının yapacağı açık artırmanın ise 8 Temmuz Perşembe saat 11.00’de internetten online iştirakle gerçekleştirileceği açıklandı.