Tajani: “Uyuşturucu bağımlıları cezalarını toplumda çekiyor”

Sezai55

New member
ROMA – “Hapishane sorununu çözmek için şunları yapmalıyız” Toplumdaki genç uyuşturucu bağımlıları için cezalar çekmek Cezanın kişinin iyileşmesine hizmet etmesi için amaç budur.” Bu, Dışişleri Bakanı Antonio Tajani tarafından olağan Noel ziyareti sırasında “Diyalog halindeki topluluk” Frosinone eyaletindeki Trivigliano'nun.

Sosyal medyadaki mesaj

Başbakan yardımcısı sosyal medyada “Otuz yıldan fazla bir süredir Noel Arifesini Trivigliano'nun 'Diyalog Topluluğu'ndaki kız ve erkek çocuklarla geçirdim” diye yazıyor. “Bir umut yeriUyuşturucu ve bağımlılık nedeniyle kaybedilenlerin hayata döndürüldüğü yer. Kurucu Peder Matteo'ya ve tüm gönüllülere yaptıklarından dolayı teşekkür ediyorum. Hepimiz düşeriz, önemli olan ayağa kalkabilmektir. Tanrı'dan Mutlu Noeller, sevgili çocuklar.”

Gençlere mesaj

Siyaset acı çekenlere ve ihtiyaç sahiplerine her zamankinden daha yakın olmalı”, diye söze başladı bakan, toplumdaki gençleri selamlayarak. Başbakan yardımcısı kurucuya çok yakın Don Matteo Tagliaferriher 24 Aralık'ta “bağımlılık tünelinden çıkmak için mücadele eden gençlerle” öğle yemeği yiyor. Bütün “bunlar toplum onlar bir yürütürler toplum için temel rol ve mutlaka desteklenmesi gerekiyor. Gençleri hayata döndürüyoruz onurlarının geri kazanılması ve yeniden entegrasyon olasılığı çok önemlidir.”

Daha sonra doğrudan cemaat şapelinde bulunan gençlere hitap ederek şunları söyledi: “Cesaretinizin kırıldığı anlarda, her birimizin vazgeçilmez olduğumuzu unutmayın. Herkes düşer önemli olan ayağa kalkabilmektir”.

Tanıklık

“Antonio Tajani 30 yıldır bize yardım etmek için Trivigliano'ya geliyor ve her zaman aktif olarak işbirliği yapıyor. Sık sık bu gençlerin sorunlarının sözcüsü olarak hareket etti.” diyor Agi'ye. Don Matteo Tagliaferri Her 24 Aralık'ta olduğu gibi bugün de Dışişleri Bakanı'nı Noel yemeğinde ağırlayan “Diyalog Topluluğu”nun kurucusu.

Antonio yıllardır bu adamlara yakındı yolculuğu tamamladıktan ve bağımlılıktan kesin olarak kurtulduktan sonra bile. Don Matteo, Avrupa Parlamentosu'na olan yolculuğun tüm masraflarını karşılayarak onlara eşlik ettiğini ve şimdi bize onları Farnesina'da ağırlayacağını söyledi”.

“Başbakan yardımcısının görevi aktif ve sürekli bağlılıkbu toplum için önemli. Sadece Trivigliano'da var çeşitli bağımlılıklara sahip yüz çocuk İyileşmelerine ve topluma entegrasyonlarına yardım edilenler.”

Yıllar sonra birçok genç, rahatsızlıklarına neden olan kültüre kıyasla 'yeni vicdanlar' olarak topluma olumlu bir şekilde yeniden entegre oldu. Topluluklar gençlere geçerli bir yardımdır”.