T-MBA Liderlik Akademisi öğrencilerinden 65 devlet okuluna 20 bin kitap bağışı

Sezai55

New member
Gerçekleştirdikleri toplumsal sorumluluk projeleri ile iş ve eğitim dünyasına ilham kaynağı olan vicdanlı ve hassas Tabiat kuşağı, Türkiye genelinde başlattıkları ‘Her Okul Bir Kütüphane’ projesi ile milyonlarca öğrenci kardeşini sevindirdi.

Tüm Türkiye yerleşkelerinden t-MBA Liderlik Akademisi öğrencileri, her yıl klasik hale getirdikleri proje kapsamında kitap gereksinimi olan devlet okullarına kitap toplama kampanyası başlattı. Projenin her evresini kendileri gerçekleştiren t-MBA Liderlik Akademisi öğrencileri gereksinimli devlet okullarını bularak bağlantıya geçti.

Kütüphanesi olmayan okulları yerlerinde ziyaret eden öğrenciler eksikleri tespit ederek büyük bir heyecanla projelerine başladılar. Hazırladıkları afişler ve toplumsal medya aracılığı ile büyük kitlelere ulaşan öğrenciler, Türkiye genelinde 65 devlet okuluna 20.000 adet kitap bağışında bulundu.

T-MBA VE T-MBA LİDERLİK AKADEMİSİ

t-MBA Eğitim Modeli, lise çağındaki öğrencilerin temel seviyede işletme ve idare vizyonuna sahip olmalarını sağlar. Akademik taraftan; İdare ve Tertip, Stratejik Pazarlama, Dijital İktisat, Bilgi Madenciliği, İnsan Kaynakları İdaresi üzere derslerle iş dünyasının teorik alt yapısına hakim olurlar.

Mesleksel Müşahede, İş Projeleri, Girişimcilik ve İnovasyon Seminerleri üzere çalışmalarla da ayrıntılarını uygulama fırsatı bulurlar. Müfredatı İTÜ ETA Vakfı Tabiat Koleji’ne has olan t-MBA dersleri, Ulusal Eğitim Bakanlığı Talim Terbiye Konseyi tarafınca onaylanmıştır.

t-MBA Eğitim Modeli’ni muvaffakiyetle tamamlayan ve memleketler arası geçerliliği olan Pearson Onaylı t-MBA sertifikasını alan öğrenciler yurtharicindeki üniversitelere kabul kolaylığı elde ederken yurt ortasında İTÜ ETA Vakfı Tabiat Koleji’nin mutabakatlı olduğu itibarlı üniversitelerden burs imkanı kazanırlar.

t-MBA Liderlik Akademisi, her sene demokratik seçimle oluşturulur. t-MBA Liderlik Akademisi ile öğrenciler, iş dünyasına hazırlanır. Öğrenciler, ülke çapında gerçekleştirdikleri toplumsal sorumluluk projeleri ile toplumsal sıkıntılara karşı farkındalık yaratır, vicdanlı ve hassas bireyler olarak yetişirler. Yürütülen her projenin tanıtım, tertip, lojistik ve finans çalışmalarını organize ederek idare ve tertip hünerlerinin yanı sıra kendini tabir etme ve insiyatif kullanma maharetleri kazanırlar.

İTÜ ETA VAKFI TABİAT KOLEJİ

2002 yılında eğitim dalına katılan ve kısa vakitte eğitimin Türkiye’deki önderi olan İTÜ ETA Vakfı Tabiat Koleji; 1773 yılında kurulan, sayısız bilimsel ve teknolojik ilerlemenin mimarı olan İstanbul Teknik Üniversitesi önderliğinde, İTÜ ETA Vakfı çatısı altında özgün ve yenilikçi eğitim modelleriyle marka seyahatine devam ediyor.

248 yıllık esaslı eğitim geleneğiyle ülkemizin geleceğine ışık tutan İTÜ ayrıcalıklarını, anaokulundan liseye her yaşta öğrenciyle buluşturan İTÜ ETA Vakfı Tabiat Koleji, öğrencilerine temel eşitlik prensibiyle dünya standartlarında eğitim sunuyor, eğitimde muvaffakiyet ve kalite maksatlarını sürekli ileriye taşıyor.