Striscia la notizia, meslektaşıyla birlikte Giambruno’yu hedef alıyor: “Seninle neden daha önce tanışmadım?”

Sezai55

New member
Bir meslektaşa yapılan gaflar, küfürler, tuhaf iltifatlar: Haber yayılıyor hedefler Andrea Giambrunoortak Giorgia Melonihangi programın Antonio Ricci adını “Giambrunasca” olarak değiştirdi. Rete 4’ün sunucusu bu nedenle çifte dost ateşinin hedefinde kalıyor: Berlusconi ailesinin Mediaset amiral gemisi Canale 5’in hedefi.

Hicivli haber, kadına yönelik şiddet (“sarhoş olursan kurdu bulursun”) ve iklim değişiklikleri (sıcaksa “iyi bir haber değil”) ile başlayan en utanç verici cümleleri sıraya koyuyor ”, değerler rekor kırsa bile). Sonra yabancılar geliyor. Saçına yapılan yorumlardan şikayet eden Giambruno var (“Ama beni rahatsız etmeyin… bu arada, ben 42 yaşındayım.) yaşlıyım ve saçlarım var, burada hepsi kel ama beni rahatsız etmiyorlar.. ”). Bir de bir meslektaşına göz kırpan iltifatlar var: “Benim için önemli olan tek görüş Viviana’nınki, ama bu estoril mavisinin güzelliği, senin gibi kültürlü bir kadının bunu bilmesi gerekir, Çin mavisi hayır, sana yakışmıyor.” , bugün daha yüksek bir seviyedesin, daha iyi misin? Moralin iyi mi? Dün seni gördüğüme biraz üzüldüm…Çok zeki bir kadına benziyorsun ama neden seninle daha önce tanışmadım”.