Siyasi araştırmalar, sadece Forza Italia ve Lega: Daha fazla kavga ve rızalarda o kadar artarlar

Sezai55

New member
Daha fazla kavga, fikir birliğinde o kadar artarlar. Bu en azından LA7 için en son SWG anketine göre. Bugün oylamaya giderseniz, aslında, merkezde – Forza Italia % 9.3'e ve 0.4 la'ya kadar 0.2 kazanacak Alaşım Bu nedenle%8,4'e dokunacak, neredeyse bir mesafe noktasından ayrıldı. Sırasında İtalya Kardeşleri %0.3'ü kaybedecek ve%30'un altına düşecek (%29.7). İki Başkan Yardımcısı arasındaki gerilimler, Antonio Tajani ve Matteo Salvini, Haftayı ve tüm koalisyonu canlandırdılar. Sonuç? İç gerilimler azalmıyor, iki taraf bunu sayaçlara yapmaya devam ederken, DYY sessizce rızayı kaybetmeye yardımcı oluyor.

Bir yandan, Lig Sekreteri “muhteşem ilişkilerden” bahsediyor, diğer yandan Tajani'de çalışma ve yansıtmadan söyleyen “bir quaquaraquà partisi” nden bahsediyorlar. Bir gün bir şey ve bir gün dediklerini söyledikleri popülist partiler. O zamanlar bugün belirtmek gerekirse: “Dünyada çok sayıda olan ciddi partiler ve popülist partiler arasındaki farka atıfta bulunuyordum, sorunlarla ciddi bir şekilde karşılaşmayan ve sadece sloganlarla çalışmayanlar. AfD bir popülist partidir, M5'ler bir popülist partidir. Lig hakkında hiç bahsetmedim, Salvini'nin hiç atıfta bulunmadım.

Bu arada, yeni anket onları ödüllendiriyor gibi görünüyor. DYY ile aynı şey söylenemez. Ventoten manifestosunun başbakanın manzaralarında sona erdiği haftada, partisi fikir birliğine iner. Ancak ana muhalefet partisi için daha iyi değil: PD. Bu, İtalya'nın kardeşleri olarak% 0.3 kaybediyor ve geçen Cumartesi hacına rağmen% 22,4'e ulaşıyor. Altiero Spinelli.

. M5S 5 Nisan'da karesini hazırlarken %12,2. İçin çok hafif fleksiyon Yeşil ve Sol İttifak %6,2'ye dokunuyor.

Küçük partilere gelince, Aksiyon İle ilgili Carlo Calenda Şimdi%3,6 çok hafif bir artış (+%0.1), daha fazla bir şey (+%0.2) kaydeder İtalya Viva %2.4'e dokunuyor. Bunun yerine sıçrama +Avrupa % 1,8 e Ilımlıyız % 1 (her ikisi de -0.1 için). Diğeri istikrarlı listeler, ifade etmeyen seçmen sayısı yüksektir: bir önceki haftanın% 33'üne karşı% 32'dir.