Sezai55
New member
FdI hala düşük. Kurtuluş Günü’nden önceki hafta partiyi saran tartışmalar, Giorgia Meloni ifadeleri arasında olumsuz bir etki yaratmıştır. Ignatius LaRussa (“Anti-faşizm Anayasa’da yoktur”) ve asa Gianfranco Fini televizyonda Lucia Açıklandı (“Anti-faşizm kelimesi hakkında artık tereddüt yok”). Ama iniş FDI ilanıyla birlikte bir süredir başlamıştır. Elly Schlein Pd’nin yeni sekreteri. İki hafta önce, başbakanın partisi %30’un altına düşmüştü ve şimdi, La7 için en son SWG anketine göre, %28,6 (%-0,4), ben dem %21,1’de (+%0,1). İkisi arasındaki mesafe azalır: şimdi 7 puana bölünürler.
Üçüncü sırada ise M5S %15,4 ile sabit, ardından Lig %9,3’te (-0,1) e hadi italya büyüme (+%0,3) ve %6,6 seviyesinde bulunuyor. Ardından Pay, arasındaki boşanmadan sonra tek başına analiz edilen yaklaşık iki hafta boyunca %4,4 (-%0,2) olarak konumlandırıldı. Matteo Renzi ve Carlo Calenda. İtalya canlı %2,4’te (-%0,2), bugün Enrico Borghi Schlein’ın Demokrat Partisinden ayrılmaya karar veren. Eski müttefiklerin iki tarafı arasında ben Yeşiller-İtalyan Solu %3’te pratik olarak sabit kalan (%-0.1).
En altta, +%2,4 ile Avrupa (+%0,1), IV gibi, Karşılaştırma 2,3’ün altında (+%0,2) İtalya için ve %1,8 ile Popüler Birlik (-0,1%).
konular
Üçüncü sırada ise M5S %15,4 ile sabit, ardından Lig %9,3’te (-0,1) e hadi italya büyüme (+%0,3) ve %6,6 seviyesinde bulunuyor. Ardından Pay, arasındaki boşanmadan sonra tek başına analiz edilen yaklaşık iki hafta boyunca %4,4 (-%0,2) olarak konumlandırıldı. Matteo Renzi ve Carlo Calenda. İtalya canlı %2,4’te (-%0,2), bugün Enrico Borghi Schlein’ın Demokrat Partisinden ayrılmaya karar veren. Eski müttefiklerin iki tarafı arasında ben Yeşiller-İtalyan Solu %3’te pratik olarak sabit kalan (%-0.1).
En altta, +%2,4 ile Avrupa (+%0,1), IV gibi, Karşılaştırma 2,3’ün altında (+%0,2) İtalya için ve %1,8 ile Popüler Birlik (-0,1%).
konular