Şire pazarı esnaflarından Lider Gürkan’a teşekkür ziyareti

KripTon

Member
MALATYA (İHA) – Kuru kayısı ticaretinde dünyada değerli bir yere sahip olan Malatya‘da inşaatı devam eden Dünya Kayısı Ticaret Merkezi kıymetli bir muhtaçlığı karşılayacak. Verdiği takviyelerden dolayı şire pazarı esnafları, Malatya Büyükşehir Belediye Lideri Selahattin Gürkan’a teşekkür ziyaretinde bulundular.

Ziyarette şire pazarı esnaflarıyla bir süre görüşen Lider Gürkan, imali devam eden Dünya Kayısı Ticaret Merkezi ile ilgili çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu. Malatya Büyükşehir Belediye Lideri Selahattin Gürkan’a teşekkür ziyaretinde bulunduklarını tabir eden Kaynarca Mahallesi Muhtarı ve Şire Pazarı Esnafı Mehmet Güner, şire pazarı esnafına daha sağlıklı, daha sağlam ve etrafıyla daha geniş bir yer tahsis ettiği için esnaflar ismine Lider Gürkan’a teşekkür ettiğini söylemiş oldu. Şire Pazarı esnaflarını konuk etmekten dolayı onur duyduğunu söz eden Malatya Büyükşehir Belediye Lideri Selahattin Gürkan, “Bizim maksadımız, kentimizde faaliyet gösteren bütün ticaret erbapları ve bütün ticari bölümler için iş hacmine ve fonksiyonuna uygun hoş yerleri esnaflarımızın hizmetine sunmak bizim birinci misyonumuzdur. Bu manada dünyanın kayısı üretim merkezi olan Malatya’ya yakışır ve yaraşır bir Dünya Kayısı Ticaret Merkezinin kurulması kaçınılmazdı. Mevcut şire pazarına dışarıdan bir konuğumuz geldiğinde götüremiyorduk. Zira bu alandaki koşulların namüsait olması, toplumsal tesislerin eksikliği esnaflarımızın işlerini sağlıklı bir biçimde yapmalarına mahzur oluyordu. Şu anda yeni tahsis ettiğimiz yerde ve bütçelerine uygun bir mahiyette dünya kayısı merkezi yapılıyor. Esnafımızda yeni alanda yerlerini alarak ilgili firmaya ve bizim yetkililerimize iletmişler. İnşallah Dünya Kayısı Ticaret Merkezinde esnafımız ailelerine ve Malatya’mıza hoş hizmetlerini sunacaklar. Hizmetlerimizin Malatya’mıza ve ticaret yapan esnaflarımıza güzel uğurlu olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Şire Pazarı esnafları, dünya kayısı ticaret merkezi çalışmalarından dolayı Lider Gürkan’a teşekkür plaketi takdim ettiler. – MALATYA

İhlas Haber Ajansı – İktisat Haberleri