Sınıfta Sparks: 5 -STAR Amato, Lig Oyuncusu Candiani'nin “Vaffa” nı Salvini'ye saldırıyor

Sezai55

New member
Pentastellato'nun müdahalesi sırasında M5S ve Lega arasındaki odada sınıfta kıvılcımlar Gaetano Amato Hafıza seyahatlerinde önerilen yasaya oy verildiğinde. Amato videosundan bahsetti Koz Gazze'de ve Başbakan Yardımcısı'nın saldırısına gitti Matteo Salvini “Geçen gün kucaklamaktan gurur duyduğunu söyledi Netanyhau“Salvini'den beri şaşırtıcı değil” diye ekledi. Lucci… “. Ligin masalarından protestolara neden olan kelimeler.” Bana boktan gitti! “Amato'nun başkanlığa hitap ettiğini ve milletvekilinin konuşmasını söylüyor Stefano Candiani.

“Konuşmasında – görevli başkan yardımcısı dedi Giorgio Mulé – Müdahalesinde “PDL'nin yakın topikalinden uzak” tanıtıyor ve ben de dinliyorum. Çizgiler üzerinde bir reaksiyon varsa dinleyeceğiz ve sinyal vereceğiz “.

Candiani'nin kendisi soruya müdahale etti, “elbette, düşmememiz gereken provokasyonlar olduğunda mutsuz bir ifade olduğunu” açıkladı, “Salvini'nin fotoğrafını Milan'ın baş fanıyla bağlamak”, sınıftaki tema ile bir provokasyon ama fiziksel sağlığın selamlamasında karavan olmamalıyız.