Sinan Bolat’tan flaş transfer açıklaması! Harika Lig’e geliyor mu?

İzmirliEfe

New member
Ülkemizde Galatasaray ve Kayserispor formaları giyen futbol ömrünü Belçika grubu Gent’te sürdüren Sinan Bolat devre ortası transferinin en çok konuşulan isimlerinden biri durumunda.

Evvel Galatasaray, daha sonra Fenerbahçe…

Belçika takımı ile olan kontratı 30 Haziran’da bitecek olan 33 yaşındaki ulusal kalecinin ismi Üstün Lig devleri Galatasaray ve Fenerbahçe ile anılıyordu. Sarı kırmızılılar takımına katmak için uzun uğraş verdiği Sinan Bolat’ın transferi gerçekleşmeyince Barcelona’dan Pena’yı kiraladı. Sarı lacivertlilerin ise ulusal kaleciye olan ilgisi sürüyor.

Fenerbahçe’nin istediği tecrübeli eldiven Sinan Bolat, transferiyle ilgili Belçika basınına açıklamalarda bulundu.

“Aksi takdirde epey fazla tartışma çıkacak”

Sinan Bolat’ın nieuwsblad’de yer alan açıklamasında, “İki kulüp benimle ilgileniyor. Bunu resmi olarak Gent’e bildirdiler. Ne olacağını goreceğiz, zira 24 saat ortasında epey şey olabilir. Bunun haricinde fazlaca fazla bir şey söylemek istemiyorum. Aksi takdirde hayli fazla tartışma çıkacaktır. Lakin ne hissettiğim konusunda her vakit net oldum. Açıklık var ise herkes için güzeldir. Ayrılmak istediğim ağzımdan çıkmadı lakin aslında yalnızca 4-5 aylık mukavelem kaldı. Yalnızca netlik istiyorum. Bunu her röportajda söylemiş oldum” sözünü kullandı.