“Şimdi sıra bizde”: Unirai'nin Kaptan Harlock ile Viale Mazzini'de rakipleriyle gurur duyması ve alay etmesi arasındaki sağcı sendika olayı

Sezai55

New member
“Biz müminiz, profesörüz, Papa'nın ağıyız, dinimizi savunmak istiyor muyuz istemiyor muyuz?”. Dire haber ajansının 'Özgürlüğe kadeh kaldırma' haberi şöyle: Unirai etkinliğisağcı sendika, kamu televizyonunda yükselişe geçiyor; burada “'evi yalnızca gökyüzü olan' tamamen siyahi korsan Kaptan Harlock'un müzikleriyle çiçek açıyor” sevgilim Giorgia Meloni.

Etkinlik, bilgi özgürlüğü için Viale Mazzini yönetimindeki Usigrai protestolarıyla aynı gün düzenlendi. Saxa Rubra'ya çok da uzak olmayan Roma kulübü Due Ponti Spor Kulübü'nde aperatif saatinde 'üyelerle tartışma'.

Dire, gecenin yıldızının Tg1'in müdür yardımcısı olduğunu yazıyor Taçlı Boccia. Bir aydan kısa bir süre önce, misafirimiz Serena Bortone'Cora' televizyonda 'kürtajın bir hak değil, suç olduğunu' söyledi. Denetim Otoritesinden gelen eleştirilere ve sorulara maruz kalıyor… Birden fazla meslektaşına “Çok cesurdun” diyor. “Ben hiçbir zaman kadınlara saldırmadım, sadece olduğu gibi söyledim: kürtaj cinayettir. Bunlar çok sert sözler, biliyorum, söyledim.” Ve yine: “Şanslıyım, inancım var. Aldığım en iyi telefon bana 'iyi ama böyle bir şeyin beklenmesi gerekirdi' diyen bir rahiptendi. gerçek, güçleri aşağıya doğru hareket ettirecektir.'

Rakip sendikaya yönelik darbe sıkıntısı yok. “Bu sabah Viale Mazzini'de Usigrai'den dört kedi vardı. – Dire'ın aktardığı diyaloglardan biri – Corsini bana fotoğrafları gönderdi, bak… Bak”. “Yıllarca süren Usigrai tekelinden sonra şimdi sıra bizde” mantrası.

Bazılarının telefonlarında Tg1'in müdürüne dair bir mesaj dolaşıyor. Gian Marco Chiocci Unirai'nin katılmadığı grev günü olan 6 Mayıs akşamı şunları gönderdi: “Bugün Rai için tarihi bir sayfaydı, çığır açan bir olaydı. İlk defa, kırmızı Usigrai sendikasının çağrısıyla yapılan bir grev benzeri görülmemiş bir bumerangla sonuçlandı. Tarihi kırmızı kale Rainews bile çeşitli bilgi alanları yayınlıyor ve site, teletekst gibi düzenli olarak güncelleniyor.

Vetolar Meloni-Schlein düellosunu engelliyor. Eşit şartlarda kavga, Vespa saldırıyor

kaydeden Giovanna Vitale

17 Mayıs 2024

Sekreter, “Öğretmenlik yaptığım Pino gelemedi, Napoli'de ama bize merhaba diyor” dedi. Francesco PaleseKendimizi kızarmış yiyeceklere ve tostlara adamadan önce. Tek üzüntü notu, Meloni ile Schlein arasında Porta a Porta'da yapılması planlanan düellonun iptal edilmesiydi.