”Sergen Yalçın’dan evvel bana teklif gelmişti”

İzmirliEfe

New member
Son olarak A Ulusal Takım’da yardımcı antrenörlük yapmış olan teknik yönetici Bayram Bektaş, Atakan Kurt’un YouTube kanalına verdiği röportajda samimi açıklamalarda bulundu. Bektaş, geçmişteki enteresan transfer anılarından ve Beşiktaş ile yaptığı teknik yöneticilik görüşmelerini anlattı.

Futbolculuk senelerında formasını giydiği Beşiktaş ile 2 kez görüştüğünü açıklayan Bayram Bektaş, bu 2 teklifi de reddettiğini belirtti. Beşiktaş’a gelmek üzereyken anlaşılamayan Bruno Pinherio’nun grubunda yardımcı antrenörlük teklifi aldığını belirtti. Ayrıyeten Sergen Yalçın’dan evvel de kulübün kendisiyle görüştüğü söyleyen Bektaş, A Ulusal Takım’daki nazaranvi niçiniyle bu teklifi de reddettiğini söylemiş oldu.

Bayram Bektaş’ın, Atakan Kurt ile Futbol Anıları programına verdiği demeçlerden öne çıkanlar şöyle:

“Sergen Yalçın’dan evvel bana teklif gelmişti”

“Ahmet Parıltı Çebi benim abim üzeredir. Kulübü epey düzgün yönetiyor. Ben A Ulusal Takım’dayken Sergen hocadan evvel bana teklif gelmişti. Lakin Ulusal Takım’ın eleme sürecinde Şenol Hoca’yı bırakıp gitmedim. Yanlışsız karar vermişim ki Sergen Hoca geldi ve şampiyon oldu. Gelmeyerek hakikat karar verdiğimi düşünüyorum. Tahminen şampiyon olamayacaktı ve ben Şenol Hoca’yı bırakıp gelecektim. Ben bir yola başvurduysam Şenol Hoca bana gidiyorsun demedikten daha sonra ben ayrılmam. Zira bir kontrat yaptık.”

“Milli Ekipten kontratım bittiği için ayrıldım”

“Eleme süreci ve Avrupa Şampiyonası’ndan daha sonra ayrılacağımı söylemiştim ki 1 yıl imza atmıştım. Bu muahedeyi yaptık o süreç başarılı geçti fakat pandemiden dolayı Avrupa Şampiyonası olmadı. Lakin benim sözleşmem bitti. Ve 1 yıl ertelenince hocama dedim ki “hocam benim sözleşmem bitti.” Benim oturayım, bekleyeyim, maaşımı alayım üzere bir zihniyetim yok, faal olmayı seviyorum. Bunu hocama söyleyince hürmet duydu. Zira sözleşmem bitmişti ve Avrupa Şampiyonası bir sene daha sonraydı. O denli düşünüyorsan ki mukavelen de bitti özgürsün dedi ve ben Kayserispor’la anlaştım.”

“Kayserispor daha sonrası geri döndüm”

Ben Kayserispor’dan ayrıldıktan daha sonra Şenol Güneş benim yerime, yanına kimseyi almamıştı. Oturduk, konuştuk ve Şenol hoca şayet düşünüyorsan gel devam, burada hakkın var dedi.

“Beşiktaş’tan yardımcı antrenörlük teklifi aldım”

“Beni Ahmet Işık Çebi aramadı, Ceyhun Çıkarı aradı. Toplantı yaptıklarını söylemiş oldu. Liderin onayıyla ve alınan karar kararında benimle görüşmek istediklerini ve fikrimi merak ettiklerini söylemiş olduler. Teklifin yapıldığını ve Pinheiro’ya yardımcı olarak beni düşündüklerini söylemiş oldu. Ben de katiyen meslek planlamamda bu biçimde bir şey olmadığını belirttim. Gereksiniminiz var ise her türlü elimden geleni yapacağımı belirttim fakat gerçek olmayacağını hatta bu koşullarda Pinheiro’nun da gerçek tercih olmayacağını düşündüğüm için kabul etmedim.”