Sergen Yalçın kararlı: bir daha şampiyonluk istiyor!

İzmirliEfe

New member
Yaklaşık 1,5 ay süren görüşmelerin akabinde Beşiktaş ile bir daha muahede sağlayan Sergen Yalçın, gelecek dönem için açıklamalar yaptı.

“Doyuma ulaşmadım”

Milliyet gazetesinin haberine bakılırsa Lider Ahmet Işık Çebi ve Asbaşkan Emre Kocadağ ile yaptığı görüşmenin akabinde kurmaylarıyla konuşan siyah-beyazlı teknik adamın, “Sezonu ikili kupayla kapattım diye kimse doyuma ulaştığımı sanmasın. Tersine bir daha tıpkı hırs ve istekle yoluma devam edeceğim” sözlerini kullandığı ortaya çıktı.

Gaye bir daha şampiyonluk

Gelecek dönem için savlı olmaları gerektiğinin vurgulayan Yalçın, bir daha şampiyon olmak istediğiin söylemiş oldu. 48 yaşındaki teknik adam şu tabirleri kullandı: “Biz bir daha ligin en güzel futbolunu oynayan grubu olmak zorundayız. Şampiyonlar Ligi olduğu için bu iş epeyce kolay değil… O niçinle takım yapılanması fazlaca değerli. Bu yüzden bizim, kontrattan evvel, muvaffakiyet getirecek bir takıma muhtaçlığımız var dedim. Benim maksadım bir daha şampiyonluk. Maksadım Şampiyonlar Ligi’nde gidebildiğimiz kadar ilerlemek. Beşiktaş’a bir daha hoş günler yaşatmak istiyoruz. Şampiyon olduk diye kenara çekilecek değilim. Ben bu sene de şampiyonluk yaşamak istiyorum.”