Schlein’in Meloni’yi yumruklaması: “Mes ve Santanchè davası arasında, onun gergin olduğunu anlıyorum”

Sezai55

New member
Mes ve dava arasında Santanchè“Onu anlıyorum kavun Gergin olun.” Başbakanın ruh halini anlatmak için Elly Schlein hangi, iletime müdahale Orman Rai Radio1’de, son günlerde Meloni’nin dünden beri devam eden Avrupa Konseyi’ne ilişkin görüşmeleri sırasında Parlamento’da bulunmadığını, çünkü “Brüksel’de bir görevdeydim” diye hatırlıyor. Avrupa Parlamentosu başkanı metsolaAvrupa komisyon üyeleri ve Gentiloni. Şu anda “Giorgia Meloni’nin Brüksel’e gittiğinde tecrit edilmiş olması, Demokrat Parti’nin Birliğin geleceğini önemseyen ilerici ve demokratik güçlerin ittifakını kurmaya istekli olduğunun kanıtıdır” diyen Schlein tarafından şiddetle arzulanan toplantılar. Ve ekledi: “Gergin olduğunu anlıyorum, çünkü geçen hafta merkez sağ, çalışma kararnamesinde yetersiz kaldı, ardından çoğunluğun Mes’teki oylamayı terk ettiğini gördük” ve son olarak, “çok ciddi bir durum var. ve bakan Santanchè hakkında hükümet için utanç verici bir hikaye”.

Asgari ücret

Schlein daha sonra asgari ücret hakkında konuşmaya geri döndü. Dem lideri, “Hükümetin görmediği ve tek gelir desteğini ortadan kaldırarak sahip olduğu yoksul işçi cepleri var” dedi. “Asgari ücret esastır ve istikrarsızlığı artıran bir hükümete karşı üniter bir teklif için tüm muhalefetlerle birlikte çalıştığımız için mutluyum”.

Asgari ücret, birleşik muhalefet: 9 avroluk eşik. Önümüzdeki birkaç gün içinde benzersiz bir teklif geliyor

Ekonomi yazı işleri ekibi tarafından

30 Haziran 2023

ittifaklar

Son olarak, Molise’deki son bölgesel seçimlerden ve Demokrat Parti’nin son yönetimlerdeki bozgunundan bahsedelim. “Tüm seçim turlarında rekor bir çekimser oy oranı var ve oy kullanmaktan vazgeçenler en fakir olanlar. Doldurmamız gereken boşluk da bu. Bugün muhalefetteki güçlerin bunun yerine yakınlaşma noktaları bulma sorumluluğu var. birbirleriyle rekabet etmekten” Ve altını çizdi: “Gelecek yılki Avrupa ve idari seçimler çok önemli. kendi kendine yetmek”.

konular