Santanchè istifa üzerine: “Kimse benden geri adım atmamı istemedi”

Sezai55

New member
“Premier ile ilişkilerim? Her zamanki gibi her zamanki gibi”. Turizm Bakanı iki kez iki kez işaret ediyor Daniela Santanchè, Visibilia olayının iddianamesinden sonra, Gazetecilerin Motor Bisiklet Expo'nun açılışının aralarındaki sorularını Verona'da devam ediyor.

Bakan şunları ekliyor: “Kimse benden bir adım geri atmamı istemedi, kesinlikle sessizim çünkü olayların nasıl olduğunu biliyorum. İşimi her zamanki gibi yapmaya devam ediyorum çünkü sahip olmamaktan korkmuyor. Psikolojik durumum mutlak Serenity, bu medya saldırısı için üzgünüm ama sabır “. Ve ona önde gelen cevaplarla konuşup konuşmadığını soranlara “Hayır, ama tema olmadığı için”.

Santanchè daha sonra şöyle açıkladı: “Hiç kimseye kendim istifa etmeyi düşüneceğimi söylemedim, her zaman işten çıkarma sorununa (Covid, editörün notu) Siyasi sonuçları olduğunu anladığım için, duruşmaya geri gönderilseydim ama bütçede yanlışta siyasi bir ima yok “.

Hükümet üssü devam ediyor: “Eminim beraat edeceğim, bu yüzden kesinlikle sessizim. Bu sorunun boyunlarını ve öfkesini anlıyorum, muhalefetin söyleyecek bir şeyi olmadığını anlıyorum ama kimse sinirleri atlamama izin vermeyecek. Ben Sessiz ve Konfendene, kendimizi gazetelerde değil, süreçlerde savunuyoruz.

Dışişleri Bakanı ve Forza Italia'nın lideri de konuya müdahale ediyor, Antonio Tajani: “Forza Italia'nın pozisyonu nedir dedim, garanti edilir, bu yüzden bir kişinin son yargıya mahkum edilene kadar masum olması, o zaman seçimler Bakan Santanchè'ye bağlıdır”.