Sezai55
New member
Başlangıç noktası, bir makalenin başlığıdır. Cumhuriyet: “Premier Salvini ile bulanıklaşıyor: Silahlarda Demokrat Parti gibi konuşuyor, geri çekemeyiz”. Demokrat Parti, sosyal ağlarda bir manifesto yaratıyor ve bu ironik bir şekilde Lig Yardımcısı'nın Avrupa'nın yeniden eşleşmesinde pozisyonunu takdir ediyor gibi görünüyor. “Bravo Matteo, şimdi bizi sağlık ve asgari ücretler konusunda dinleyin. Ve ulaşım konusundaki tekliflerimizde, İtalya'nın engellendiği “. Dem – ve sosyal medyada – tartışmalar patlak veriyor.
Pina picriernoBaşkan Yardımcısı Avrupa Parlamentosu Başkanı, görüntüyü ve yorumları yeniden başlatıyor: “Söylenecek çok şey yok, utanç duyduğum ve çok üzgünüm. Demokrat Parti, ülkenin siyasi tarihindeki en yüksek ve en asil geleneklerden filizlendi. DNA'sında Avrupacılığa sahip. Ve bunun konumumuz olabileceği açıktır. Ayrıca Stefano Ceccanti Görüntüyü yerleştirdi ve ekliyor: “Bir kez böyle şeyler için yanlış ya da neden, sadece bir kelime kullanılırdı: deliramentum”.
Sosyal kullanıcılar arasında da olumsuz tepkiler. Instagram'da militanların birçok eleştirisi vardı: “Ama ne” Bravo Matteo “? AB'nin askeri güçlenmesine aykırı olan Salvini'ye Putin ve Trump Thread” yazıyor “Örneğin Cristina. “Kendinize ters sorunu sormadınız, yani PD'nin kollarında söylediği şeyleri aynı şey” diyor Luca. “Reardmaid gerekli bir eylemdir. Sağlık hizmetlerinin çöktüğünü anlıyorum ama en azından bir eyalette temel olan güvenliğe sahip olacağız” diye yazıyor Angela.
Pina picriernoBaşkan Yardımcısı Avrupa Parlamentosu Başkanı, görüntüyü ve yorumları yeniden başlatıyor: “Söylenecek çok şey yok, utanç duyduğum ve çok üzgünüm. Demokrat Parti, ülkenin siyasi tarihindeki en yüksek ve en asil geleneklerden filizlendi. DNA'sında Avrupacılığa sahip. Ve bunun konumumuz olabileceği açıktır. Ayrıca Stefano Ceccanti Görüntüyü yerleştirdi ve ekliyor: “Bir kez böyle şeyler için yanlış ya da neden, sadece bir kelime kullanılırdı: deliramentum”.
Ayrıca Carlo Calenda Kendisini duyurdu: “Ama beyin Elly Schlein'i içtin mi? Salvini'yi taklit etmeye mi başladın. Reformcular canlı mı? Söyleyecek bir şeyleri var mı? Paolo Gentiloni ve Lorenzo Guerini. Pina Picierno ve Filippo Sensi'nin yaşamında varlığınızın var “.Söylenecek çok şey yok, ancak utanıyorum ve çok üzgünüm. . @pdnetwork Ülkenin siyasi tarihindeki en yüksek ve en asil geleneklerden filizlendi. DNA'sında Avrupacılığı var. Ve bunun konumumuz olamayacağı açıktır. https://t.co/jctodzycyz
– pina picrierno (@pinapic) 8 Mart 2025
Sosyal kullanıcılar arasında da olumsuz tepkiler. Instagram'da militanların birçok eleştirisi vardı: “Ama ne” Bravo Matteo “? AB'nin askeri güçlenmesine aykırı olan Salvini'ye Putin ve Trump Thread” yazıyor “Örneğin Cristina. “Kendinize ters sorunu sormadınız, yani PD'nin kollarında söylediği şeyleri aynı şey” diyor Luca. “Reardmaid gerekli bir eylemdir. Sağlık hizmetlerinin çöktüğünü anlıyorum ama en azından bir eyalette temel olan güvenliğe sahip olacağız” diye yazıyor Angela.