Sezai55
New member
“Başbakan ve Bakan arasında on beş dakikalık telefon görüşmesi Matteo Salvini ve ABD Başkan Yardımcısı, JD Vance. Röportajın merkezinde, son derece samimi ve somut, iki ülke arasındaki işbirliği fırsatları: Salvini, ABD'de şirketler ve yatırımcılarla bir misyonun iradesini öngördü. Amaç: Roma ve Washington arasındaki ortaklığı güçlendirmek. “
“Salvini – tekrar okurlar – yasadışı göçmenliğe ve dünyada yapının önemine karşı ortak taahhüdünü de yineledi. Salvini” uydu bağlantısı alanında Amerikan mükemmelliğini “de tanıdı.
Roma ve Washington arasındaki ortaklığın güçlendirilmesinin bir parçası olarak Salvini, “Yol ve Demiryolu Altyapıları alanında İtalyan mükemmelliğini” vurguladı. Diğer konuların yanı sıra, not her zaman devam ediyor, “Ukrayna'da kalıcı bir barışa ulaşmak için toplam anlaşma. Salvini de yasadışı göçmenliğe karşı ortak taahhüdü yineledi”. Ve “Büyük bir uyum atmosferinde Salvini, JD Vance'ı Milano-Cortina 2026 Olimpiyatlarına davet etti. Salvini ve JD Vance kendilerine iletişimde kalmaya söz verdiler”.
“Bugün Amerika Birleşik Devletleri Başkan Yardımcısı, JD Vance -Salvini ile sosyal medyada kendisini -iki ülkemiz arasındaki güçlü dostluğu ve işbirliğini yeniden teyit etmek için bir fırsattı. İtalyan şirketleri ve yatırımcılarla birlikte bir görev düzenlemek, dünyanın mükemmelliğine sahip olduğumuzdan, tüm dünyaya sahip olduğumuzdan, tüm dünyaya sahip olduğumuz için.
“Salvini – tekrar okurlar – yasadışı göçmenliğe ve dünyada yapının önemine karşı ortak taahhüdünü de yineledi. Salvini” uydu bağlantısı alanında Amerikan mükemmelliğini “de tanıdı.
Roma ve Washington arasındaki ortaklığın güçlendirilmesinin bir parçası olarak Salvini, “Yol ve Demiryolu Altyapıları alanında İtalyan mükemmelliğini” vurguladı. Diğer konuların yanı sıra, not her zaman devam ediyor, “Ukrayna'da kalıcı bir barışa ulaşmak için toplam anlaşma. Salvini de yasadışı göçmenliğe karşı ortak taahhüdü yineledi”. Ve “Büyük bir uyum atmosferinde Salvini, JD Vance'ı Milano-Cortina 2026 Olimpiyatlarına davet etti. Salvini ve JD Vance kendilerine iletişimde kalmaya söz verdiler”.
“Bugün Amerika Birleşik Devletleri Başkan Yardımcısı, JD Vance -Salvini ile sosyal medyada kendisini -iki ülkemiz arasındaki güçlü dostluğu ve işbirliğini yeniden teyit etmek için bir fırsattı. İtalyan şirketleri ve yatırımcılarla birlikte bir görev düzenlemek, dünyanın mükemmelliğine sahip olduğumuzdan, tüm dünyaya sahip olduğumuzdan, tüm dünyaya sahip olduğumuz için.
ABD Başkan Yardımcısı bile X'e Salvini ile telefon görüşmesi hakkında yazıyor: “Bugün arkadaşım başkan yardımcısı Matteo Salvini ile güzel bir telefon görüşmesi yaptım ve Turin'deki özel Olimpiyatlar vesilesiyle İtalya'da Usha için ayrılmış sıcak karşılama için ona teşekkür ettim. İtalya'yı da ziyaret etmek için bekleyemem!”Bugün ABD Başkan Yardımcısı ile telefon görüşmesi yapmaktan onur ve zevk aldım @Jdvance.
İki ülkemiz Bethaeen güçlü dostluğunu ve işbirliğini okumak için bir fırsattı. Niyetim, ABD'ye İtalyan şirketleri ve … pic.twitter.com/p8f8emt2bv
– Matteo Salvini (@MatteosalVinimi) 21 Mart 2025
Röportaj hakkında bir yorum da geliyor Andrea Stroppaadam Elon Musk İtalya'da: “Salvini ve Amerika Birleşik Devletleri VP JD Vance röportajından memnun – X'de yazıyor. Müttefiklerin seçimlerine dikkatlice bakan yönetim için çok sevgili bir tema olan uydular gibi Amerikan teknolojilerinden bahsedildi.Bugün arkadaşım başbakan yardımcısı ile iyi bir görüşme yaptım @MatteosalVinimiVe ona Usha'nın Turin Özel Olimpiyatları'ndaki İtalya'ya sıcak karşılaması için teşekkür ettim.
Yakında İtalya'yı kendim ziyaret etmeyi dört gözle bekliyorum!
– Başkan Yardımcısı JD Vance (@vp) 21 Mart 2025
Muhalefetin ilk tepkileri arasında Angelo Bonelli“Salvini ve ABD Vance Başkan Yardımcısı arasındaki telefon görüşmesi bir kez daha Salvini ve Meloni arasındaki savaşın tam hızda olduğunu gösteren parlamento.Salvini ve ABD VP JD Vance röportajından memnun. Müttefiklerin seçimlerine dikkatlice bakan yönetim için çok değerli bir tema olan uydular gibi Amerikan teknolojilerinden bahsedildi. Salvini'nin Amerikan Liderliğini Uydular Üzerine Tanıması, …
– Andrea Stroppa Claudius Nero'nun Lejyonu (@indast7) 21 Mart 2025