Salvini: “Avrupa Birliği de Che, Macron Napolyon hissediyor”

Sezai55

New member
“Avrupa Birliği … Birlik de! İspanyollar Çin'de, Almanlar tank alıyor, Macron Napolyon hissediyor ve değil … ve ben burada duruyorum. Sadece tüm Afrika ülkelerinden kovulmayı başardığını söylüyorum. Avrupa omnivor olmayı unutmalı ve nefes olarak düzenlemeli ve eşit bir topluluk olmaya geri dönmelidir. Ordulara, silahlara, büyümeye hizmet ettiği şeylere ihtiyacı var. ” Matteo Salvini ligin siyasi eğitim okuluna müdahalesinde.

Macron'a karşı Salvini: “Asla AB Ordusu Çılgınca”

Matteo Pucciarelli tarafından

08 Mart 2025

Uluslararası sorunlardan bahsetmişken, başkan yardımcısı şöyle diyor: “Umarım, sanırım ve çalışır ve 2025 barış yılıdır, bu yüzden çocuklarımıza çeyiz getirilebilecek en büyük fetihtir. Bu nedenle, lig, brussels veya paris, birisi barış sürecinden kontrast yapmak isteyenleri, consprely'den birine karşı koyma yükümlülüğü vardır. Barış ve barış inşa etme anıdır “.

Carroccio'nun lideri bir kez daha Resto planına aykırı söyleniyor: “Şimdi AB'ye göre, tehlike ve tehdit Washington'dan gelecekler, o zaman Brüksel, Kudüs'ten gelecekler. İlk olarak kelime düzenlemesini kullandılar, daha sonra adlarını yeniden düzenleme 2030, bu yüzden, bu yüzden, bu yüzden, bu yüzden, bu yüzden, bu yüzden, bu yüzden nisan 203'te konuşuyorlar. Oxymoron.

Başbakan'ın buluşma yolculuğunda Donald TrumpSalvini şöyle diyor: “Giorgia Meloni Washington'a gidip ABD ve Avrupa arasında sentez olmaya çalışmak iyi yapıyor”.

25 Nisan kutlamalarına atıfta bulunan Lig lideri, “Umarım herkesin kahraman olduğu bir kurtuluş anının hatırlandığı güzel bir güneşli gün, şenliklidir. Sadece Komünistler değil”.

“Beni şaşırtıyorlar – devam ediyor – belirli bir soldan gelen nefret sözleri. Bay gibi 'siyasi olarak doğru' sözcüklerinden biri olduğunda Saviano 'Musk'un kanla sonuçlanacağı', Trump benzetmesinin 'şiddetle,' zulüm var 've' yeni bir direnişe ihtiyaç olduğunu ', bence iyi olmayan kelimeleri kullanarak orantısız olarak konuştuğunu söylüyor.

Salvini ayrıca Arnavutluk'a gelen 40 göçmenden de bahsetti: “Bugün gazetelerde, sınır dışı edilmesini bekliyor ve kelepçelerle Arnavutluk'a transfer edildiler. Mimozlarla nasıl transfer etmek zorunda kaldılar.