Ronaldo’nun nişanlısı Georgina’ya şok! ‘daha sonradan Görme’

İzmirliEfe

New member
AJANSSPOR – DIŞ HABER

Georgina Rodriguez’in The Sun’a konuşan kimi ailele üyeleri ünlü modele reaksiyon gösterdi. Rodriguez için daha sonradan görme diyen amcası, Georgina’nın milyoner futbolcu Ronaldo ile tanıştıktan daha sonra ailesini unuttuğunu tez etti.

‘’Bizden utanıyor’’

The Sun’a konuşan dayı Jesus Hernandez yeğeni hakkkında şunları söylemiş oldu:

‘’Biz de onun üzere lüks ortasında hayatıyoruz diye bizden daha düzgün olduğunu düşünüyor ve bizden utanıyor. Ondan şimdiye kadar asla bir şey istemedim. Ronaldo ile bir arada olduğunu öğrendiğimden beri beni bir yahut iki defa aradı.’’

‘’Faturalarını bile ben öderdim’’

Hernandez konuşmasının devamında iki yeğenini de her vakit koruduğunu şu sözlerle ifade ederek, “Her vakit Georgina ve kız kardeşini koruyup kolladım. Onlara kıyafet alır, hatta elektrik ve su faturalarını bile ben öderdim. Elimden gelen her şeyi yaptım. Georgina, eniştem Arjantin’e gönderilene kadar benim yanımda yaşadı.’’ diye konuştu.

“Bize babasının öldüğünü bile söylemedi’’

Hernandez ünlü modelin İspanya’dan Fransa’ya uyuşturucu kaçırırken yakalanan ve 10 yıl mahpusa mahkûm edilen babası hakkında şunları söylemiş oldu:

“Georgina’nın babası 3 yıl evvel Arjantin’de 70 yaşındayken öldü. Georgina bize bunun haberini bile vermedi. Kimse bana Jorge’un öldüğünü söylemedi. niye bunu bize söylemediğini bilmiyorum.’’

“Cristiano’nun Facebook sayfasına yazdım’’

Yeğeni ile tekraren irtibata geçmeye çalıştığını söyleyen Jesus Hernandez, “Defalarca onunla konuşmaya çalıştım. Hatta Cristiano’nun Facebook sayfasına ‘Dünyanın en berbat bayanı yanında. Şayet bilmek istiyorsan bana ulaş, sana anlatırım’ yazdım” dedi.”

“İmzalı formayı fazlaca gördü’’

Georgina Rodriguez hakkında konuşan bir başka isim ise ünlü modelin üvey kız kardeşi Patricia Rodriguez idi. Patricia, üvey kız kardeşi hakkında şunları söylemiş oldu:

“Oğlumun doğum gününde üvey kız kardeşime Cristiano’ya oğlum için bir forma imzalayabilir mi diye sormasını istedim. O ise bana hayır dedi ve Cristiano tatildeyken onu bunaltmayacağını söylemiş oldu. Bize bir imzalı formayı bile fazlaca gördü.

Georgina Rodriguez ne demişti?

Cristina Ronaldo ile tanışmadan evvel yokluk çekmenin ne demek olduğunu ve tanıştan daha sonra da her şeye sahip olmanın ne demek olduğunu anladığını lisana getirdi.

Geldiği yeri ve geçmişini asla unutmadığını söyleyen Georgina geçmişinden asla utanç duymadığını ekledi.