Sezai55
New member
Devlet başkanından Oda ve Senato başkanlarına başbakana kadar Paskalya selamları sosyal medya aracılığıyla geldi. Sergio MattarellaPlanlı bir müdahale için kısa bir hastaneye yatıştan sonra şöyle yazıyor: “Vatandaşlara ve diğer vatandaşlara büyük Paskalya hissediyorum ve bu günlerde sağlığım için bana yönelmiş olan istekler için size özel bir teşekkürler” diye yazıyor.
Senato Başkanı, Ignazio La RussaÜç renkli bir Paskalya yumurtasının imajını yayınlayın ve şöyle yazıyor: “Herkese ailede ve arkadaşlarla paylaşmak için umut ve sevinç getiren sakin bir Paskalya diliyorum. Acı çekenlere, bu günleri hastanede geçirecek veya ABD güvenliğini garanti etmek için çalışacak olanlara, İtalya'da ve dünyada özel bir düşünce dilerim”.
Başbakan Giorgia Meloni Gülümseyen bir selfie yayınlıyor: “Hepinize mutlu Paskalya. Sevdiğiniz insanlarla paylaşmak için bir dinginlik, umut ve mutluluk günü. Nerede olursanız olun samimi bir kucaklama”.
Başkan Yardımcısı'nın başka bir görevinden birkaç saat sonra, bu sefer sadece Facebook'ta ve ellerine bağlı muazzam bir Paskalya yumurtası: “Paskalya kütlesi, bir güneş ışığı, oğlanlarım hakkında düşünen bir gülümseme, şanslı olma farkındalığı, bizi koruyan ve koruyan bir Tanrı olduğunu, desteğiniz için minnettarlık ve kendileriniz için iyi bir doğuştan arkadaşınız olduğunu,” iyi bir şekilde yumurtlamalarında bulduğunu ummanın sevinci “,”
Ayrıca 5 Yıldız Hareketi Başkanı, Giuseppe ConteSosyal medyaya müdahale ediyor ve şöyle yazıyor: “Hepiniz ve ailenlerinize kutsal bir Paskalya için en iyi dileklerimle”.
Ailede Paskalya Matteo Renzi Büyükannesi ve karısı ile bir fotoğraf yayınlayan: “Agnese ve büyükannesi Maria'dan da mutlu Paskalya. Bu yıl 105 için gidiyor”.
Eylem lideri, Carlo CalendaPaskalya öğle yemeğinin fotoğrafını aileyle yayınladığı X'de şaka yapıyor: “Bir fotoğraf için aileyi koordine etmek mi yoksa İtalyan bipolarizmin üstesinden gelmek mi? Belki birincisi. Ama denedim.
Öğleden sonra, Made in İtalya bakanı selamlara katılıyor, Adolfo ursoİtalyan geleneklerinin yeniden keşfedilmesi adına: “Mutlu Paskalyalar. Herkes için bir huzur ve umut günü.
Senato Başkanı, Ignazio La RussaÜç renkli bir Paskalya yumurtasının imajını yayınlayın ve şöyle yazıyor: “Herkese ailede ve arkadaşlarla paylaşmak için umut ve sevinç getiren sakin bir Paskalya diliyorum. Acı çekenlere, bu günleri hastanede geçirecek veya ABD güvenliğini garanti etmek için çalışacak olanlara, İtalya'da ve dünyada özel bir düşünce dilerim”.
Ayrıca Montecitorio Başkanı, Lorenzo Fontana“Yeniden doğuşun bu gününde, benim dileğim, Paskalya'nın ışığının acilen ihtiyaç duyan bir dünyada somut bir barış umudunu getirmesidir. Belirli bir sevgi ve yakınlık mesajı cumhurbaşkanlığı, Sergio Mattarella ve dualarımızın katıldığı Kutsal Baba'ya gider”. Fontana şöyle ekliyor: “Bugün iş başında olanlara topluluklara temel hizmetleri garanti etmek için şükran duyuyorum ve acı veya yalnızlık anları yaşayanlara özel bir düşünce. Paskalya'nın tüm rahatlık, güç ve yenilenmiş güven için olabileceği”.Herkese ailede ve arkadaşlarla paylaşmak için umut ve neşe getiren sakin bir Paskalya diliyorum. Acı çekenlere, bugünlerde hastanede geçirecek veya ABD güvenliğini garanti etmek için, İtalya'da ve dünyada çalışacak olanlara özel bir düşünce. pic.twitter.com/ifniv6Acaa
– Ignazio La Russa (@ignazio_larussa) 20 Nisan 2025
Başbakan Giorgia Meloni Gülümseyen bir selfie yayınlıyor: “Hepinize mutlu Paskalya. Sevdiğiniz insanlarla paylaşmak için bir dinginlik, umut ve mutluluk günü. Nerede olursanız olun samimi bir kucaklama”.
İçin Matteo SalviniDün Roma için devam etti T -shirt ve Bermuda'da alışveriş yaparken, dileklere bir güvercinli bir kart eşlik ediyor: “Dirilişin iyi kutsal Paskalyası -Başbakan Premier'i yazıyor.Hepinize mutlu Paskalya.
Sevdiğiniz insanlarla paylaşmak için bir huzur, umut ve mutluluk günü.
Nerede olursanız olun samimi bir kucak. pic.twitter.com/enuuwdkcre
– Giorgia Meloni (@giorgiameloni) 20 Nisan 2025
Başkan Yardımcısı'nın başka bir görevinden birkaç saat sonra, bu sefer sadece Facebook'ta ve ellerine bağlı muazzam bir Paskalya yumurtası: “Paskalya kütlesi, bir güneş ışığı, oğlanlarım hakkında düşünen bir gülümseme, şanslı olma farkındalığı, bizi koruyan ve koruyan bir Tanrı olduğunu, desteğiniz için minnettarlık ve kendileriniz için iyi bir doğuştan arkadaşınız olduğunu,” iyi bir şekilde yumurtlamalarında bulduğunu ummanın sevinci “,”
Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Antonio Tajani Grottaferrata'dan kutlayın: “Grottaferrata'dan mutlu Paskalyalar -Seçim kolejimin güzel bir şehri. Ailemle öğle yemeği! Biraz dinlen …”.Dirilişin iyi kutsal Paskalyası. Bu gün, daha iyi bir gelecek umuduyla barış ve yenileme taşıyıcısı. Hepinize en iyi dileklerimle! ? pic.twitter.com/qxpobriu45
– Matteo Salvini (@MatteosalVinimi) 20 Nisan 2025
Instagram profilinde, Demokrat Parti Sekreteri, Elly SchleinGagada zeytin dalına sahip bir güvercin görüntüsünü yayınlayarak mutlu Paskalya diliyor.Seçim kolejimin güzel bir şehri olan Grottaferrata'dan mutlu Paskalya. Ailemle öğle yemeği! Biraz dinlen…. pic.twitter.com/ib9d7dtl3o
– Antonio Tajani (@Antonio_Tajani) 20 Nisan 2025
Ayrıca 5 Yıldız Hareketi Başkanı, Giuseppe ConteSosyal medyaya müdahale ediyor ve şöyle yazıyor: “Hepiniz ve ailenlerinize kutsal bir Paskalya için en iyi dileklerimle”.
Ailede Paskalya Matteo Renzi Büyükannesi ve karısı ile bir fotoğraf yayınlayan: “Agnese ve büyükannesi Maria'dan da mutlu Paskalya. Bu yıl 105 için gidiyor”.
Eylem lideri, Carlo CalendaPaskalya öğle yemeğinin fotoğrafını aileyle yayınladığı X'de şaka yapıyor: “Bir fotoğraf için aileyi koordine etmek mi yoksa İtalyan bipolarizmin üstesinden gelmek mi? Belki birincisi. Ama denedim.
Öğleden sonra, Made in İtalya bakanı selamlara katılıyor, Adolfo ursoİtalyan geleneklerinin yeniden keşfedilmesi adına: “Mutlu Paskalyalar. Herkes için bir huzur ve umut günü.