Sezai55
New member
2022-23 eğitim öğretim yılının birinci orta tatili 14 Kasım’da başladı. Okulların orta tatile girmesinin akabinde öğrenciler bir daha okulların açılacağı tarihi internet üzerinden sorgulamaya başladı. MEB tarafınca yayımlanan iş takvimi daha sonrasında orta tatil tarihleri aşikâr oldu. Pekala, okullar ne vakit açılacak?
OKULLAR NE VAKİT AÇILACAK?
MEB tarafınca yayımlanan bilgilere göre, 2022-2023 eğitim ve öğretim yılının tatil takvimi belirli oldu.
Okullarda birinci orta tatil 14-18 Kasım 2022’de tarihinde yapılmaya başladı.
Buna bakılırsa; 18 Kasım’da orta tatilin sona ermesiyle birlikte hafta sonu tatili başlayacak ve 21 Kasım Pazartesi günü okullar açılacak.
İKİNCİ ORTA TATİL NE VAKİT?
MEB tarafınca yayımlanan bilgilere bakılırsa, 2022-2023 eğitim ve öğretim yılının ikinci orta tatil tarihi muhakkak oldu.
Buna bakılırsa; Okullarda ikinci orta tatil 17-20 Nisan 2023’te yapılacak.
OKULLAR NE VAKİT AÇILACAK?
MEB tarafınca yayımlanan bilgilere göre, 2022-2023 eğitim ve öğretim yılının tatil takvimi belirli oldu.
Okullarda birinci orta tatil 14-18 Kasım 2022’de tarihinde yapılmaya başladı.
Buna bakılırsa; 18 Kasım’da orta tatilin sona ermesiyle birlikte hafta sonu tatili başlayacak ve 21 Kasım Pazartesi günü okullar açılacak.
İKİNCİ ORTA TATİL NE VAKİT?
MEB tarafınca yayımlanan bilgilere bakılırsa, 2022-2023 eğitim ve öğretim yılının ikinci orta tatil tarihi muhakkak oldu.
Buna bakılırsa; Okullarda ikinci orta tatil 17-20 Nisan 2023’te yapılacak.