Nuri Şahin’den Rosier’e Gönderme: Yakışmadı Onun Kalitesine

İzmirliEfe

New member
AJANSSPOR-HABER

Antalyaspor Teknik Sorumlusu Nuri Şahin, TFF Muhteşem Kupa finalinde Beşiktaş’a penaltılarla 4-2 yenildikeri maç daha sonrası konuştu.

“Kazanmak ve kaybetmek var”

Şahin, “Öncelikle Beşiktaş’ı ve Başkan hocayı tebrik ediyorum. Grubumla gurur duyuyorum. Birinci yarı uygun oynamadık, ikinci yarı oyunun denetimini elimize aldık. Uzatmalarda da daha güzel taraf olduğumuzu düşünüyorum. Lakin bu işin ortasında kazanmak da var kaybetmek de var, penaltı atmak var, kaçırmak var. Futbol hayatımda o kadar hayli penaltı kaçırdım ki hiç bir külfet yok.

“Yapacak bir şey yok”

Ben Mustafa’nın yahut öbür arkadaşımızın penaltı kaçırmasına hiç bir biçimde kızacak bir hoca değilim. Mustafa inanılmaz bir karakter göstererek hocam ben penaltıyı atmak istiyorum dedi. Yapacak bir şey yok. Beşiktaş’ı tebrik ediyorum.

Rosier’e yakışmadı

Ben maçı gölge altında bırakmak istemiyorum. Beşiktaş’ı tebrik ediyorum bir daha. Benim için kazanmaktan fazlaca hürmet kıymetlidir. Kazandığın vakit, kaybettiğin vakit hürmet göstermek epey kıymetlidir. Bunu Beşiktaş topluluğuna muhakkak söylemiyorum. Ancak Rosier’in yaptığı o kalitede bir futbolcuya yakışmadı.

“O her insanın kendi ayıbı”

Lakin bir daha söylüyorum bu maça hiç bir gölge yahut Beşiktaş’ı kötülemek için söylemiyorum lakin hürmet hayli kıymetli diye düşünüyorum. Orada yavaşça bir saygısızlık oldu. Yapacak bir şey yok. O her insanın kendi ayıbı” dedi.