Nihat Kahveci: “43 yaşıma girdim bu biçimdesini görmedim”

İzmirliEfe

New member
Nihat Kahveci, TRT Spor yorumcusu ekranlarında müsabakayı değerlendirirken çarpıcı sözler kullandı. İşte Kahveci’nin kelamları…

“Oralar Sneijder’leri Hagi’leri görmüş”

“Galatasaray grup olarak gençleşirken taraftarlar yaşlanıyor. Orta saha olan oyuncuyu oynatmayı Van Aanholt’u oynatıyorsun orada. Takımın ortasında olan oyunculardan Emre gitti uçuyor, Okan gitti harika, Yunus Adana Demir’de uçuyor. Her şey mi bu kadar karşıt masraf. İster istemez tribündeki seyirciler alandakilerden istediğini alamayınca Emre, Yunus oynasaydı içeri girer atardı diyor taraftar haklı olacak. Emre’nin Galatasaray’da aldığı müddette yaptığı katkı bence biraz ağırdı. Beklentilerin altında kalan bir performans diyebilirsiniz ancak Emre Akbaba aldığı müddette elinden geleni yaptı. O bölge de kolay değil, oralar Sneijder’leri Hagi’leri görmüş.”

“Dibin tabanını gördüler”

“Torrent’e gelelim, istesek epeyce eleştirebiliriz, yerden yere vurabiliriz. İsmail’deyken top bir şeyler yapalım oyuna o denli başlayalım diye konuşmuş grupla. Nelsson ve Marcao’yu açıyor. Bekleri öne atıyor, İsmail oyuna bir başla diyor, Guardiola üslubu. İsmail bir vuruyor taça çıkıyor, İsmail bir vuruyor başka taraftan taça çıkıyor. Sen bir şey isteyebilirsin de oyuncu onu oynayabilir mi? Sen geliyorsun 2 maçta 7 gol yiyorsun. Fatih hocanın son devrinde kadro epey berbattı, Torrent geldikten daha sonra bir ivme beklerdim yeni hoca geldikten daha sonra lakin artık tabanın de tabanını gördüler”

“U19 kadrosu çıkya 28 puanı vardı”

“Fizik, konsantrasyon olarak bundan evvelki maçtan daha düşük olduğunu görüyorum. Hoca değişikliğinden daha sonra hiçbir şey olmadı Galatasaray’da. Set oyunu, bol durum rakibi boğma var Galatasaray’ın geninde. Bu Galatasaray o Galatasaray değil. U19 grubu çıksa 28 puanı vardı aslına bakarsan düşün. Bu ekip o kadar makus bir durumda düşün!”

“43 yaşıma girdim Galatasaray’da bu biçimde bir oyun üslubu görmedim”

“43 yaşıma girdim, Galatasaray’da bu biçimde bir oyun üslubu bulmadım. Evvelce Galatasaray’ın topu kovalamasından rakipleri yorulurdu. Galatasaray’ın 4-5 pas yaptığı anları güç çıkarırız yani. Alpaslan’a bir şey demiyorum lakin Berkan da Taylan da oynasa durum tıpkı. Sabır sabır sabır dediler ancak taş çatlardı bu vakte kadar. İsyan eden yok, koşmuyorlar da. Genç oyuncu isyan eder, gayret eder sonuna kadar. Maç sonunda bir koşayım kayayım dersin ki beni bir görsünler dersin ortasından. Bu bile yok ya! Hoca da gitti Burak Elmas’a Allah sabır versin. İkinci yarıyı sessiz izledik bugün taraftarın protestosundan”

“Fatih Terim’i mart ayına kadar tutardım”

“Fatih hocayı ben olsam Mart ayına kadar tutardım, Avrupa maçı geliyor. Fatih hoca haklıdır haksızdır ancak bence vakit içindema olarak epey yanlış. Ben şu ana kadar 1 tane Üstün Lig maçını izlediğini düşünmüyorum Domenec’in.”

“Guardiola’nın yardımcısısı diyorsun lakin…”

“7 günde 7 gol yedin. Nasıl daha uygun oynadın Domenec. Guardiola’nın yardımcısısı diyorsun ancak… Nerede daha düzgün oynadın ben goremedim. Bu ekip taban gördü, bu halini değiştirmek için geldi. İdare vakitsiz Fatih hocayı yolladı. Galatasaraylı oyuncular için 3 gün daha sonraki Trabzonspor maçı umut verir. Geldiğinden beri hiçbir şey değişmedi. Şunu da söyleyeyim Anadolu kadroları buralarda oynamaya alışık lakin Galatasaray üzere kadroların buralarda oynayabilecek temeli yok”