Miralem Pjanic Üstün Kupa daha sonrası açıklama yaptı

İzmirliEfe

New member
Katar’da düzenlenen Turkcell Üstün Kupa’da Beşiktaş ile Antalyaspor karşı karşıya geldi. Şiddetli çabayı Beşiktaş, penaltılarla kazandı.

Müsabakanın daha sonrasında Beşiktaş’ın üstün yıldızı Miralem Pjanic, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

“Bu kupayı da hak ettik”

Miralem Pjanic, kupayı hakettiklerini “Maçın adamıyla birlikteiz. Natürel ki gruba epey fazla katkı veriyor. Çok memnunuz. Geçen yılın de en düzgün ekibi olduğumuz için bu kupayı da hak ettik. Tüm taraftarlarımıza ben armağan ediyorum. Armağan olsun bu galibiyet.” kelamlarıyla belirtti.

“Bugün her şeyimi veremedim”

Pjanic, “Ben bugün her şeyimi veremedim. Gün içerisinde kendimi makûs hissettiğim anlar oldu lakin epey şükür sonunda kupaya uzandık. Galip tarafız. Benim için epey hoş bir geceydi.” tabirlerini kullandı.

6 numaraya geçtikten daha sonra bir şeyler değişti mi?

Pjanic, “Hocamız benim doğal konumumda oynatıyor, neredeyse son 5 senede oynadığım yerde oynatıyor. Bu durumda oynadığım için ben de kendimi uygun hissediyorum. Ligin ikinci yarısına yeni başlıyoruz. Bir kupa daha var onu da hedefliyoruz.” formunda konuştu.

Beşiktaş’ta gelecek sene kalacak mı?

Daima merak edilen sorulardan birine karşılık veren Pjanic, “Ben burayı fazlaca seviyorum, bu kente aşığım. Burada kalma sonucunı ben tek başına veremem. Mukavelem dönem sonuna kadar. Liderimize, asbaşkanımıza ve tüm grup arkadaşlarımıza hayli teşekkür ediyorum ilgisi alakası için. Burada olmaktan dolayı keyif alıyorum. Vakit ne gösterir bakacağız.” dedi.