Meloni Ventoten Manifesto'nun dağılımına karşı: Hangi mesajı veriyorsunuz? Ve Scalfari eleştirisi

Sezai55

New member
Başbakan Giorgia Meloni Ventoten'e tekrar saldırı. Manifesto'nun bu kısmını okurken, Brüksel'den açıklıyor: “Geçen Cumartesi bu metni dağıttığınızda vermek istediğiniz mesajı anlamak istedim. Benim için oldukça basit görünüyor ve politik bir tema. Çünkü? Çünkü bu manifestoda okuduğum bazı pasajların özünün, yani temel olarak, ne yazık ki, ne yazık ki, ne yazık ki, ne yazık ki, ne yazık ki, ne yazık ki, ne yazık ki, ne yazık ki, ne yazık ki, ne yazık ki, ne yazık ki, ne yazık ki, ne yazık ki, ne yazık ki, ne yazık ki, ne yazık ki, ne yazık ki yapılandırılmamalıdır.”

Manifesto'nun bulunduğu odaya davetten 24 saat sonra Spinelli ve Rossi Bazı adımları okumak ve muhalefetlerin protestolarını tetiklemek, burada yine saldırıya. Bu kez bunu Avrupa Konseyi'nin kenarlarındaki bir basın noktasında yapıyor. Premier'in manzaralarında şimdi Cumhuriyet ve kurucusu. “Olağanüstü başyazılarını hatırlıyorum Eugenio Scalfari Demokrasinin tek biçiminin oligarşi olduğunu açıkladığı yerde, aynı fikirde olmadığım bir kavramdır ve bu nedenle sola soruyorum, bu metin bugün dağıtıldığında, vermek istediği mesaj nedir? Çünkü paylaşmıyorum, “diye açıklıyor.

Cumhuriyet Geçen Cumartesi, Avrupa için Büyük Etkinliğin 15 Mart günü başlatıldı Michele Serra 50 bin kişiyi Piazza del Popolo'ya getiren, 23 Mart Pazar günü gazete bayilerinde olacak gazete ile birlikte Venoten Manifestosunun bir kopyasını dağıttı.

Meloni, her zaman Brüksel'den “önlem duygusunu kaybeden” solu eleştiriyor. “Tepkisinden şok oldum, sınıftaki hükümet banklarının altına hakaret ve hakaretle gelen cumhuriyet parlamenterleriyle şok oldum. Sol kırık bir tepki vardı. Bu metne katılmadığını iddia ediyorum. Kimseye hakaret etmedim: Sol, başkalarının fikirleriyle yüzleşmekte zorluk çeken soldur”. Ve tekrar. “Solun tarafında”, başbakanın son hamle, “başkalarının fikirleriyle yüzleşmede objektif zorluklar yok. Bence, onları iddia ediyorum ve bu, bu, demokrasinin temelini oluşturduğumu ve bu nedenle başkalarının temelini oluşturduğumu düşündüğümde,” olduğunu düşünüyorum.