Meloni, CGIL protestocularının kendisine karşı cinsiyetçi tezahüratlarını içeren videolar yayınlıyor: “Landini ne düşünüyor?”. Sendika lideri: “Kültü

Sezai55

New member
“Muhalif görüşlere her zaman saygı duyarım, ancak sol görüşlülerin bazı CGIL militanlarının bu ‘siyasi sloganları’ hakkında ne düşündüğünü bilmek isterim. Ve sekreterin onlar hakkında ne düşündüğünü bilmek isterim. Maurizio LandiniAhlakı daima başkaları için hazırdır” diye yazıyor Başbakan Giorgia Meloni X’te protestocuların metroda başbakana yönelik saldırgan cinsiyetçi sloganlar söylediği bir video yayınlamak.

Muhalif görüşlere her zaman saygı duyarım ama sol görüşlülerin bazı CGIL militanlarının bu “siyasi sloganları” hakkında ne düşündüğünü bilmek isterim. Ahlakı her zaman başkalarına hazır olan Sekreter Maurizio Landini’nin bu konuda ne düşündüğünü bilmek isterim. pic.twitter.com/3eGmqVrs0O

— Giorgia Meloni (@GiorgiaMeloni) 8 Ekim 2023
Ve CGIL lideri tezahüratları kınadığını ifade etti: “Roma metrosunda çekilen videonun baş kahramanlarını tanımıyorum. Her halükarda – dedi Landini – bu şiddet içeren ve cinsiyetçi hakaretleri hiçbir şart veya ama olmaksızın kınıyorum. örgütümün kültürünün ve uygulamasının bir parçası değil. CGIL her zaman her yerde her türlü fiziksel ve sözlü şiddete karşı çıkmıştır. Ve kadınlara yönelik her türlü şiddetin kökeninde bulunan ataerkil kültürün üstesinden gelmek için mücadele etmektedir.”

Demokrat Parti tarafından kadın deminin sözcüsü Meloni’ye dayanışma dile getirildi. Cecilia D’Elia“Cinsiyetçi tezahüratlar her zaman bir hatadır ama bunu söyledikten sonra dünkü gösteri tamamen başka bir şey söyledi. Cinsiyetçi tezahüratları kınıyoruz ama Başbakan o meydandaki diğer tüm tezahüratları dinlemeli” dedi.

Cinsiyetçi tezahüratların sorumlusu da milletvekili Alessandra Moretti sosyal medyada şunları yazdı: “Kadınlara yönelik cinsiyetçi hakaretler her zaman kınanmalıdır. Bir kadın ve sol görüşlü bir politikacı olarak Başkan Meloni’ye yönelik kaba tezahüratlara öfke duyuyorum. Gerileyen kültür çaprazdır: onu yenmek herkesin savaşı olmalıdır.” Carlo Calenda Konuya müdahale ederek yaptığı açıklamada