MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert nazaranvine başladı

KripTon

Member
Malatya Büyükşehir Belediyesi Yol ve Altyapı Uyum Dairesi Başkanlığı’nda bölüm teslim merasimi gerçekleştirildi.

Malatya Su Kanalizasyon Yönetimi (MASKİ) Genel Müdürü Mehmet Yaşar Karataş‘ın emekliye ayrılması niçiniyle MASKİ Genel Müdürlüğü misyonuna Mehmet Mert getirildi.

Düzenlenen bölüm teslim merasimi sırasında kısa bir açıklama yapan MASKİ’nin yeni Genel Müdürü Mehmet Mert, “Yol ve altyapıda 30 yıllık bir vazife müddetim oldu. Ünitede çalışmaya başladığım vakit 26 yaşındaydım. 30 yıllık bakılırsavin akabinde Sayın Liderimizin uygun görmesiyle öteki bir nazaranve geçtik. Yol ve Altyapı Uyum Daire Başkanlığımızda epeyce hoş bir takım var. nazaranvi teslim ettiğim arkadaşımız Hakan beyefendiye nazaranvi teslim etmekten dolayı onur duyuyorum. Zira herkes biliyor ki bir aile ortamı var. Bu ortamı kimse bozmadan her insanın Hakan beyefendiye bizler dahil yardımcı olacağız. Yol ve altyapı uyum daire başkanlığının hiç bozulmadan alandaki müspet imgesini sürdüreceğiz. İki yıldır yol dairesi olarak biz grubumuzla bir arada 3 bin km yol yaptık. Herkes alanda hayli önemli çalıştı ve çalışmaya da devam ediyor. Ben Yol ve Altyapı Uyum Daire Başkanlığının takımının her vakit yanındayım. Bana ne vakit iş düşerse ne vakit çağırılırsam Hakan beyin muhtaçlık duyduğu vakitte yanında olacağız. Zira çalıştığımız kurum devlet kurumu. Hepimiz devletimize bağlı olacağız. Vatanımıza, milletimize, bayrağımıza bağlı, birbirimizi severek çalışmak zorundayız. Hakan beyefendi nezaketiyle, beyefendiliğiyle ve devlet adamlığıyla her vakit takdir ettiğimiz bir arkadaşımız. Hakan beyefendiye yeni nazaranvinin güzel uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

Genel Müdür Mert’in yerine ise Yol ve Altyapı Uyum Daire Başkanlığına atanan Mehmet Hakan Demir ise “Mehmet Mert Müdürümüzün MASKİ Genel Müdürlüğüne atanmasından dolayı muvaffakiyetler diliyorum. Sayın Selahattin Gürkan Liderimizin takdir etmesiyle Yol ve Altyapı Uyum Daire Başkanlığı misyonunu Mehmet Mert beyefendiden daha sonra şahsıma tevdi edildi. Elimizden geldiğince takım arkadaşlarımızla bir arada işin ruhuna uygun olarak, belediyemize, Malatya’mıza ve ülkemize güzel hizmetler yapmaya uğraş edeceğiz. Mehmet Mert beyefendinin daire başkanlığımızda fazlaca kıymetli uğraşları, uğraşları ve birikimleri var. Sayın Genel Müdürümüz daire başkanlığındaki çalışmaları bayrak yarışı olarak değerlendirdiğimizde epey üst düzeyde tuttu ve bizlere bıraktı. Bizleri kuvvetli ve değerli nazaranvler bekliyor. vazifelerimiz sırasında Sayın Genel Müdürümüzün birikimlerinden ve deneyimlerinden çokça yaralanmak isteyeceğiz. Kendilerinin bizlere yardımcı olacağını biliyoruz. İnşallah iyi hizmetlere vesile oluruz. Elimizden geldiğince sahayı bilen arkadaşlarımızın yollarını açarak ufak tefek dokunuşlarla çalışmalarımıza devam edeceğiz” sözlerini kullandı. – MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı