Marta Fascina ve Silvio Berlusconi'ye Sevgililer Günü mesajı: “Aşkımız eşsizdir, en iyi dileklerimle”

Sezai55

New member
Çok katmanlı, beyaz ve kırmızı, kalplerle dolu ve 'Seni seviyorum' sözleriyle dolu bir pastanın önünde birlikte fotoğraf. Balonlar, fistolar ve 'Aşk' kelimeleriyle çevrili. “Bugün ve sonsuza kadar, bize en iyi dileklerimle, Sevgililer Günün Kutlu Olsun aşkım”, adanmışlığın ifadesidir Marta Fascina ile Silvio Berlusconi.

Noel'den Forza Italia'nın eski liderinin doğum gününe kadar diğer günlerde olduğu gibi Sevgililer Günü'nde bile mavi milletvekili, geçen 12 Haziran'da Milano'da vefat eden eski ortağını anıyor. “Bugün, o muhteşem ilk seferden bu yana her gün olduğu gibi sevgiyi kutluyorum. Bizim aşkımız. Benzersiz ve anlatılamaz. Dünyayı hareket ettiren ve muhteşem bir şekilde hareket eden, onları, hayatlarımızı birleştiren en büyük itici güç – Şövalye'nin eski ortağı sosyal kanallarında şöyle yazıyor: Kalplerimizi bütünleştiren ve dünyevi her boyutu aşan, asla yok olamayacak olan aşk, yansıtılıyor, olduğu gibi, büyüleyici bir sonsuzluğa doğru. Bugün ve sonsuza kadar bize en iyi dileklerimle, Sevgililer Günü'nüz kutlu olsun aşkım. Seni seviyorum”.

Sekiz ay süren nadir beyanlar ve parlamentoda birkaç kez yer almanın ardından Fascina yavaş yavaş normale dönüyor. Geçen hafta kendini birkaç haftadır kayıp olduğu Montecitorio'da yeniden gördü. Milletvekili arkadaşı ve arkadaşıyla birlikte yiyecek standında ve Transatlantik'te kısa bir süre durdu. Tullio FerranteSermaye kanun tasarısı Meclis'te görüşülüyor. Montecitorio'da ne kadar süredir kayıp olduğunu soran gazetecilere “Aralıktan beri” yanıtını verdi.

26 Ocak'ta Forza Italia'nın otuz yıllık kutlamalarına katılmayan Fascina, ardından 24 ve 25 Şubat'ta yapılması planlanan parti kongresine katılacağının güvencesini verdi.