Maria Rosaria Boccia Mattarella'ya şöyle yazıyor: “Hayatım aylardır değersizleşti ve iptal edildi”

Sezai55

New member
“Aylardır hayatı kaçamak tavırlarla alçaltılmaya ve iptal edilmeye çalışılan, hâlâ iktidardakilerin ayağına basmamaya dikkat eden özel ve tehlikeli bir bilgi sistemi tarafından kayırılan bir Cumhuriyet vatandaşıyım. “. Gibi Maria Rosaria Boccia cumhurbaşkanına yazdığı bir mektupta Sergio Mattarella Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Ulusal Günü'nde. Eski Kültür Bakanı'nın istifasına yol açan olaya karışan iş kadını Sangiulianbaşbakanı da sorguya çekiyor Kavunlar “Partinin mantığını ve bazı talihsiz seçimleri korumak amacıyla, tüm ülkeye, kim bilir ne kötülükler yapabilecek ahlaktan yoksun bir kadın imajını yanıltıcı imajını beslemeye hazırdır”.

Maria Rosaria Boccia, Cumhurbaşkanına yazdığı mektupta şöyle yazıyor: “Yaz sezonunun sonundan bu yana, bana rağmen beni ilgilendiren davanın patlak verdiği dönemden bu yana, her gün tanık olmak zorunda kaldım.” Kendime sorduğum ve size iletme ihtiyacı duyduğum soru, bir kadının bir hedefe ulaşmasının ülkemizde mümkün olup olmadığını anlamaktır. /adanmışlık ve fedakarlıkla hedefe ulaşmak, kendi 'ahlaki hafifliği' ve kişinin kadın olmasını 'toplumda kendine yer açmak' için kullanma şüphesi”.

Maria Rosaria Boccia: “Yalancı tanıklar tarafından bana yöneltilen suçlamalar”. Sangiuliano'nun avukatı: “Bu da bir başka övünme”

04 Kasım 2024

“O zamandan bu yana, hem kişisel hem de profesyonel açıdan hayatımı ne kadar zor sürdürdüğümü anlatmanın faydası yok,” diye ekliyor Boccia, “gerçek bir sebep olmaksızın herkesten uzaklaştırıldığını; hatta işimde özveri ve azimle öne çıktıktan sonra, bir hostesten, bir dağcıdan biraz daha fazlası olarak tanımlandım, dereceyi almak bile övüngen olmamdan kaynaklanan bir icat haline geldi”.

“Ayrıca, profesyonel bir bakış açısıyla, beni kurumsal çevreyle doğrudan ve dolaylı olarak ilişki kurmaya ve etkileşim kurmaya yönlendiren işimin doğasıyla ilgili olarak, gazetecilik niteliğine sahip olmasalar da muhataplarımın çoğunluğunun Memnuniyet siyasetçisi tarafından şartlandırılan – Başbakan'ın söylediği sözlerin bir sonucu olarak, hiçbir davranışım bu tepkileri haklı çıkarmaya uygun olmadığı halde, bir anda bütün kapılar bana kapatıldı.”

Boccia şöyle devam ediyor: “Hiçbir dayanağı olmayan ve yayınlanmadan önce doğruluğu teyit edilmeyen bir dizi haberin yayınlanması yoluyla hakkımda başlatılan aşağılayıcı bilgi kampanyasına ilişkin Garantör'ün müdahalesini talep etmeye çalıştım ama sonuçsuz kaldı. tamamen şahsımı itibarsızlaştırmak, onur ve itibarımı zedelemek amacıyla yapılmıştır”.

Mektup şöyle devam ediyor: “Böylesine özel ve asil bir günde, cesaret gerektiren çok ciddi ve önemli bir konu ile uğraşırken daha fazla farkındalık ve daha az ikiyüzlülük olabilmesi için, sıkıntımı size ifade etmeye karar verdim. ve her şeyden önce kurumların uzaklaştırılması nedeniyle büyük zarar gören ve utandırılan bir kadının onurunun korunmasını yeniden sağlamak için en yüksek üst kurum olarak müdahale talebi”.

Boccia sözlerini şöyle bitiriyor: “Şahsım söz konusu olduğunda, muhtemelen uzun zamandır bana uygulanan toplumsal kınamanın bedelini ödemek zorunda kalacağım. Bu benim maruz kaldığım ve karşı koyacak gücü bulamama riskiyle karşı karşıya kaldığım en ağır şiddet. ”.