Malatya’da Sipahiuşağı ve Konducak mahallelerinde küme yolundaki çalışmalar tamamladı

KripTon

Member
Malatya merkez ve ilçelerdeki çalışmalarını ağır bir biçimde sürdüren Malatya Büyükşehir Belediyesi Yol ve Altyapı Uyum Dairesi Başkanlığı Sipahiuşağı ve Konducak mahalleleri küme yolundaki çalışmalarını tamamladı. Yaklaşık 9 km’lik küme yolu inceleme seyahatine Büyükşehir Belediye Lideri Selahattin Gürkan‘ın yanı sıra AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Arapgir Belediye Lideri Haluk Cömertoğlu, Genel Sekreter Cemal Nogay, MASKİ Genel Müdürü Mehmet Yaşar Karataş, Genel Sekreter Yardımcıları, Daire Liderleri ve ilgili şube müdürleri katıldı.

Konducak Mahallesinde, mahalle sakinleri tarafınca büyük ilgiyle karşılanan Lider Gürkan, hizmet ve yatırımların güzel olması dileğiyle kesilmek istenen kurbanın, kesilmeyerek bağışlanmasının daha hoş olacağını belirtti.

MALATYA BU TÜRLÜ HİZMET GÖRMEDİ

Hizmetlerden dolayı teşekkür eden Konducak Mahalle Muhtarı Hasan Akkaya, “Mahallemize yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Malatya bu biçimde hizmet görmedi. Sayın Liderimiz yardımıyla daha da düzgüne gidecek inşallah” dedi.

KÜME YOLLARIMIZDAKİ ÇALIŞMALARIMIZI BÜYÜK ORANDA TAMAMLADIK

Çalışmaların Malatya genelinde devam ettiğini belirten Yol ve Altyapı Uyum Daire Lideri Mehmet Mert ise, “Arapgir ilçemizdeki küme yollarımızdaki çalışmalarımızı büyük oranda tamamladık. Bu bölgedeki yollarımızı büsbütün yeniledik. İnşallah bu sene içerisinde bu bölgeyi büsbütün yenilemiş olacağız” formunda konuştu.

BULUNDUĞUMUZ YOLLAR 4 YILDIR YAPILMAYI BEKLİYORDU

Küme yollarının büsbütün yenilendiğini belirten Arapgir İlçe Belediye Lideri Haluk Çömertoğlu, “Bulunduğumuz yollar 4 yıldır yapılmayı bekliyordu. Bu sene kalıcı bir asfaltlama ve tamir sürecinden geçiyor. Ana küme yollarının geneli bozulmuştu lakin değerli Liderim ve grubu önemli bir uğraşla bu sene ana akslardaki küme yollarının büyük çoğunluğunu bitirdi. Bu büyük bir seferberliktir. Bu kadar kısıtlı imkânlara karşın Sayın Liderimiz ve grubunun yaptığı sahiden bir mucize. Ben kendilerine ve grubuna teşekkür ediyorum. Ayrıyeten altyapı hizmetleri de devam ediyor. Tertibin ne kadar ciddiyetle yürüdüğünü görüyoruz” tabirlerini kullandı.

BÜYÜK BİR YATIRIM ATILIMI GERÇEKLEŞTİRDİK

Alandaki işçinin destan yazdığını belirten Lider Gürkan ise yaptığı konuşmada, “Büyükşehir Belediyesi olarak hakikaten bu zahmetli süreçte fazlaca büyük bir yatırım atağıyla bölgedeki insanlarımız karşılaştı. Yol medeniyettir. Buradaki insanlarımız bu bölgeleri bekliyorlar. Asfaltlama çalışmalarımız süratli bir biçimde devam ediyor. İnşallah bu yılın sonu itibariyle Malatya Büyükşehir Belediyesine ilişkin asfaltsız yol kalmayacak. Ayrıyeten vatandaşlarımızın talepleri var. Bu talepleri de karşılamak için çalışıyoruz. Yapmış olduğumuz çalışmaların evvela bölge halkına ve Malatya’mıza iyi olmasını temenni ediyorum” dedi.

GİTTİĞİMİZ HER YERDE HİZMETLERİ GÖRÜYORUZ

Büyükşehir Belediyesinin hizmetlerinin Malatya genelinde devam ettiğini belirten AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, “Büyükşehir Belediyemiz yalnızca merkezde değil 13 ilçemizde ve kırsal mahallelerde başlattığı yol, su ve kanalizasyon çalışmalarını yerinde görmek ve vatandaşlarımızla bir ortaya gelmek için buradayız. Büyükşehir Belediye Liderimize teşekkür ediyorum. Gittiğimiz her yerde hizmetleri görüyoruz. Hizmet ayrımı yapmadan program dâhilinde bütün ilçelerimizin problemini hallediyor. Liderimize ve takımına teşekkür ediyorum. İmkânların az olduğu periyot içerisinde bu çalışmaların yapılması ve Türkiye genelinde baktığımızda da Malatya’nın göz doldurduğunu görüyoruz. Bu manada da Liderimizle ve Malatya ile gurur duyuyoruz. İstiyoruz ki Malatya hizmette daima önde olsun. Liderime ve takımına bir defa daha teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: Bültenler