Malatya’da Gönültaş Caddesinde asfalt çalışmaları devam ediyor

KripTon

Member
Gönültaş caddesinin uzun yıllardır ihmal edildiğini belirten Yol ve Altyapı Uyum Daire Lideri Mehmet Mert inceleme gezisi sırasında yaptığı açıklamada, “Uzun yıllar ihmal edilmiş olan bu yolumuzda freze ile bir çalışma yaptıktan daha sonra asfaltlama çalışmalarına geçtik. Ayrıyeten bu çalışmalarımızın yanında Güney ve Kuzey Nesil Yolları ile ilgili olarak da çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu iki yolumuzun da tamamlanması ile birlikte Malatya‘daki trafik sorunu da büyük oranda çözülmüş olacak.

Muhtarlardan Lider Gürkan’a teşekkür

Cemal Gürsel Mahalle Muhtarı Ali Doğan,Aşağıbağlar Mahalle Muhtarı Ömer Şahin ve Paşaköşkü Mahalle Muhtarı Asiye Şahin yapılan hizmet ve yatırımlardan dolayı Büyükşehir Belediye Lideri Selahattin Gürkan‘a teşekkür ederek, “Yapılan çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediye Liderimiz ve grubunun eline sıhhat. Sorunlarımız yavaş yavaş gideriliyor. Yeterli ki Selahattin lider üzere bir liderimiz var.” halinde konuştular.

LİDERİMİZ YAPILMADIK YOL BIRAKMADI

Yapılan çalışmaların fazlaca hoş olduğunu belirten Yeşilyurt Muhtarlar Derneği Lideri Süleyman Şahbaz da “Malatya Büyükşehir Belediyemiz tarafınca yolumuzun asfaltı yapılıyor. Ayrıyeten burada bulunan kanalın da etraf düzenlemesi yapılarak epey hoş bir görünüme kavuşturuldu. Yapılacak olan yürüyüş yollarıyla birlikte fazlaca hoş bir caddemiz ortaya çıkmış olacak. Şahsım ve muhtar arkadaşlarım ismine epey teşekkür ediyorum. Selahattin Lider geldiği günden bugüne kadar yapılmadık yol bırakmadı” biçiminde konuştu.

MALATYA’DAKİ TRAFİK YOĞUNLUĞU AZALACAK

Malatya’daki trafik probleminin açılan yollarla azalacağını belirten Lider Gürkan, ” Yol ve Altyapı Uyum Daire Başkanlığımız çalışmalarıyla Malatya’da değil Türkiye‘de destan yazıyor. Malatya Türkiye’deki Büyükşehirler içerisinde en çok yatırım yapan vilayet statüsündedir. Malatya Büyükşehir Belediyesi yalnızca yol manasında değil her alanda ağır bir çalışma içerisinde. İnanıyorum ki 2022 yılı içerisinde Güney-Kuzey Jenerasyon Yollarımız, Kuzey Etraf Yolumuzun da tamamlanması ile birlikte Malatya’daki trafik yoğunluğu azalacaktır. Vatandaşlarımız inşallah huzurlu trafik akışına kavuşmuş olacaklardır. Vatandaşlarımızın yapmış olduğumuz hizmetlere göstermiş oldukları teveccühten dolayı teşekkür ediyorum.

Maksadımız memleketimize en hoş hizmeti sunmaktır. Gruplarımızla bir arada gece demeden, gündüz demeden çalışmaktayız. Cumhuriyet tarihinde hiç kimseye nasip olmayan 3 bin km asfalt çalışması gerçekleştirdik. Kentimizi çağdaş ve çağdaş manada yaşanabilir bir kent olma noktasında bütün takımımızla bir arada uğraş göstereceğiz. Malatya UNESCO tarafınca da insanlık medeniyetinin başladığı yer olarak tescil edildi. Yapmış olduğumuz hizmet ve yatırımların açılışlarını bir bir yaptığımız vakit Malatya Türkiye’nin yıldız kenti olacak. Hizmetlerin gerçekleşmesinde emeği olan bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: Bültenler