Malatya Büyükşehir Belediye Lideri Gürkan’dan Yeni Malatyaspor’a takviye ziyareti

KripTon

Member
MALATYA (AA) – Malatya Büyükşehir Belediye Lideri Selahattin Gürkan, Spor Toto Harika Lig’in 21. haftasında 14 Ocak Cuma günü alanında Göztepe ile karşılaşacak Öznur Kablo Yeni Malatya spor‘a takviye ziyaretinde bulundu.

Malatya Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya nazaran, Büyükşehir Belediye Lideri Selahattin Gürkan birlikteinde Battalgazi Belediye Lideri Osman Güder, Malatya Ticaret Borsası Lideri Ramazan Özcan, birtakım oda liderleri ve birlikteindekilerle, sarı-siyahlı grubun Nurettin Soykan Tesisleri’ne gelerek, idman yapan futbolcular ve teknik yönetici Marius Sumudica ile görüştü.

Günün Yeni Malatya spor‘un yanında olma günü olduğunu aktaran Gürkan, şunları kaydetti:

“Yeni Malatya spor‘umuzun bilhassa son oynanan Kayseri spor ve Trabzon spor maçlarında büyük haksızlığa uğradığını müşahede ettik. Bu manada TFF ile Gençlik ve Spor Bakanlığımızla yapmış olduğumuz görüşmelerde Yeni Malatya spor‘umuza yapılan haksızlıkların bir an evvelden son bulması noktasındaki isteklerimizi Malatya halkı ismine söz ettik. Yeni Malatya spor‘umuzun bedelli futbolcuları ve teknik heyeti alanda ter dökerken, bir taraftan da milyonların ardında olduğu Yeni Malatyasporluların gönüllerini hüsrana uğratmak hiç kimsenin hakkı, hukuku ve haddi değildir. Bilhassa futbol federasyonuna, hakem şurasına ve Gençlik ve Spor Bakanlığımıza sesleniyorum. İnsanlarımızın hislerini köreltmenin hiç kimsenin hakkı olmadığını söz etmek istiyorum. Hakemlerimizin tarafsız ve objektif uygulamalarını alanda görmek istediğimizi belirtmek istiyorum.”

Öznur Kablo Yeni Malatya spor Teknik Yönetici Marius Sumudica ise Lider Gürkan’a takviyeleri için teşekkür ederek, şu sözleri kullandı:

“Şehrimizin büyüklerini yanımızda görmemiz benim için epeyce değerli bir şey. Bu bize daha epey inanç veriyor. her insanın tabir ettiği ve tüm Türkiye’nin de gördüğü üzere son iki, üç maçtır resmen hakemlerin katliamına uğruyoruz. Türkçe öğrenmeye başladım ve Türkiye’de spor kanallarını izliyorum, herkes bizimle birebir fikirde. Büyükşehir Belediye Liderimiz ve öbür büyüklerimize kelam veriyorum yeni gelen transferlerimizle yeni bir sinema yapıyoruz. Bu sinemanın başrolünde ben olacağım ve Yeni Malatyaspor Üstün Lig’de kalacak kelam veriyorum lakin artık yapılan yanlış kararlardan dolayı ‘yeter’ diyoruz.”

Futbolcu Sadık Çiftpınar ise verilen takviye için teşekkür ederek, “Yapılan haksızlıklara bütün Türkiye şahit oldu. Bundan daha sonra alana çıktığımızda hepsini unutup gerekirse yapılan haksızlıklara karşı da fazla gayret verip hepsinin yenerek toplayabildiğimiz kadar puan toplayarak ekibimizi ligde bırakmak ismine üstümüze düşen nazaranvin fazlasını yapmak durumundayız.” değerlendirmesinde bulundu.

Lider Gürkan ondan sonrasında teknik heyet ve futbolculara tatlı ikramında bulundu.

AA / Volkan Kaşik – Spor Haberleri