Sezai55
New member
İtalya ile Fransa arasındaki anlaşmazlığa son verme yeri olarak Avrupa Konseyi. en azından niyetinde Emmanuel Macron. Alpler’in dört bir yanından hükümete yönelik saldırılardan sonra kavun Fransız cumhurbaşkanının amacı, göçmen sorununun yönetimi için, tartışmayı sona erdirmek ve iki ülke arasında yakınlaşma girişiminde bulunmak gibi görünüyor. Macron, Avrupa Konseyi’nden Bfm TV’ye “Birlikte çalışacağız. Bir araya gelip fikir alışverişinde bulunma fırsatı bulacağımızı düşünüyorum” dedi. Reykjavik – Tüm AB üye ülkeleri ile çalışmalıyız, benim felsefem bu. Ve göçmenler konusunda İtalya ile işbirliği yapmayı umuyorum çünkü ülkeyi kendi haline bırakamazsınız.”
Ancak Meloni şöyle yanıt verir: “Herkesi görebileceğim. Buradan doğrudan Japonya’daki G7’ye gideceğim ve bu nedenle hepimizin herkesle konuşacağımız uzun günler var. Ama buna zaten cevap verdim: bu bir özellikle beni ilgilendirmeyen konu”. Ve ekledi: “Uluslararası toplumun bu aşamada tereddüt etmeden yüzleşmeye ve tekrar etmeye cesaret etmesi gereken konularla ilgileniyorum. Bu beni ilgilendiriyor. Gerisi iç politika meseleleri ve biz onu iç politikaya bırakacağız.” . Başbakanın son haftalarda zaten söylediği şeyi hatırlatan sözler, yani İtalya’ya yönelik saldırıların sadece Fransız siyaseti içinde bir hesaplaşma olduğu.
konular
Ancak Meloni şöyle yanıt verir: “Herkesi görebileceğim. Buradan doğrudan Japonya’daki G7’ye gideceğim ve bu nedenle hepimizin herkesle konuşacağımız uzun günler var. Ama buna zaten cevap verdim: bu bir özellikle beni ilgilendirmeyen konu”. Ve ekledi: “Uluslararası toplumun bu aşamada tereddüt etmeden yüzleşmeye ve tekrar etmeye cesaret etmesi gereken konularla ilgileniyorum. Bu beni ilgilendiriyor. Gerisi iç politika meseleleri ve biz onu iç politikaya bırakacağız.” . Başbakanın son haftalarda zaten söylediği şeyi hatırlatan sözler, yani İtalya’ya yönelik saldırıların sadece Fransız siyaseti içinde bir hesaplaşma olduğu.
konular