M5S liderinin babası Nicola Conte hayatını kaybetti: Odadan duyuru

Sezai55

New member
için yas Joseph Conte. M5S liderinin babası bu sabah öldü. Nicholas Conte, 93 yaşında, aslen Foggia bölgesindeki Volturara Appula’dan. Haberi, Oda dönüşümlü başkanı verdi. George KatırVergi heyetinin oylanması sırasında Oda’da toplanan milletvekillerine tebliğde bulunan.

“Meslektaşım Giuseppe Conte, babasını kaybettiği için ciddi bir yas tuttu. Daire başkanlığı, aile üyelerine, şimdi meclis adına da yenilemek istediği acıları için içten sempati ifadesini zaten ifade etti” dedi.

M5S milletvekilleri, “Sevgili babanızın vefatının bu anında, başkanımız Giuseppe Conte’ye tüm yakınlığımızı ve en derin sevgilerimizi sunuyoruz. Ciddi kayıp için aileye derin başsağlığı diliyoruz.” Meclis, Senato ve Avrupa Parlamentosu’nda seçilir. Ayrıca Giorgia Meloni başbakan, “Babası Nicola’nın ölümü nedeniyle Giuseppe Conte’ye yakınlığımı ifade etmek istiyorum. Bu acı anında kendisine ve ailesine en içten başsağlığı dileklerimi sunuyorum” diye yazdı. twitter . “Başkan Conte’ye sevgi dolu bir kucaklama. Demokratik toplum, babası Nicola’yı kaybettiği için ona yakındır. Ailesi ve sevenleri için bir düşünce” diyen Demokrat Parti Genel Sekreteri Elly Schlein.

yakınlığımı belirtmek istiyorum. @GiuseppeConteIT babası Nicola’nın ortadan kaybolması için. Bu kederli dönemde kendisine ve ailesine başsağlığı diliyorum.

— Giorgia Meloni (@GiorgiaMeloni) 4 Ağustos 2023