Lukas Podolski teklifi kabul etti!

İzmirliEfe

New member
DIŞ HABER – AJANSSPOR

Son olarak Muhteşem Lig gruplarından Antalyaspor forması giyen Lukas Podolski, Das Supertalent (Süper Yetenek) yarışından gelen heyet üyeliği teklifini kabul etti.

3 yıl için 6 milyon Euro

Polonya asıllı Alman oyuncu, RTL’den 3 yıl için 6 milyon Euro teklif almıştı.

Şahane bir format

Mevzuyla ilgili Alman basınına konuşan Podolski, “Süper Yetenek yarışını uzun müddettir takip ediyorum ve çocuklarımla birlikte izliyorum. Bu şahane bir format. Benim için yeni bir şey, buna alışmam için katiyen birkaç haftaya gereksinimim olacak. Fakat sabırsızlıkla bekliyorum.

Dürüst bir beşerim

Ben dürüst bir beşerim. İnsanlara ne düşündüğümü söylerim. RTL ile birbirimizi uzun vakittir tanıyoruz” dedi.

Mesleği hakkında ne dedi?

Futboldaki geleceğiyle ilgili de konuşan deneyimli oyuncu, “Kariyerimiz çabucak hemen bitirmedim” dedi.

Sergen de heyet üyesi olmuştu

Bilindiği üzere Beşiktaş teknik yöneticisi Sergen Yalçın da Acun Ilıcalı ve Hülya Avşar ile birlikte bir devir Yetenek Sizsiniz müsabakasında heyet üyesi olarak yer almıştı.

Transfer etmek isteyen ekipler

Öte yandan oyuncuya Gornik Zabrze’nin yanı sıra Meksika’dan Queretaro ve Brezilya’dan Fortaleza üzere takımlarla birlikte Türkiye ve Katar’dan birtakım kadroların da yakından ilgilendiği aktarıldı.

Lukas Podolski, Sergen Yalçın’ın izinde

Podolski yuvaya dönüyor! Büyük sürpriz