Lider Güder’den spora ve atletlere tam takviye

KripTon

Member
MALATYA (İHA) – Battalgazi Belediye Lideri Osman Güder, 1. Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi’nde uğraş eden ve 2021-22 dönemine Karakavak spor galibiyeti başlayan Battalgazi Belediyespor’da forma giyen futbolcular ve teknik takım ile bir ortaya geldi.

Malatya 1. Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi’nde 2021-22 yılı dönemi oynanan birinci hafta maçları ile start aldı. B Kümesinde uğraş eden ve yeni döneme Karakavakspor’u 3-0’lık skorla mağlup ederek başlayan Battalgazi Belediyespor, kümede 2’nci sırada yer aldı. Battalgazi Belediye Lideri Osman Güder, döneme güzel bir başlangıç yapan Battalgazi Belediyespor futbolcuları ve teknik takımı ile bir ortaya geldi. Battalgazi Belediyespor’lu futbolculardan bu dönem hoş bir performans beklediğini aktaran Lider Güder, sporun, atletin ve amatör spor kulüplerinin her daim yanında olduklarının altını çizdi. Orduzu Galip Demirel Çınar Park’ta gerçekleştirilen buluşmaya; Battalgazi Belediye Lideri Osman Güder, AK Parti Battalgazi İlçe Lideri Basri Kahveci, Malatya Gençlik ve Spor Vilayet Müdürü Ebu Bekir Kayhan, Battalgazi Belediyespor Kulüp Lideri İsmet Biratlı, teknik grup ve futbolcular katıldı.

“Hayırlı ve uğurlu olsun”

Yeni dönemin iyi ve uğurlu olması temennisinde bulunan Battalgazi Belediyespor Kulüp Lideri İsmet Biratlı, “2021-2022 döneminin herkese güzel olmasını diliyoruz. Yeni dönemde rastgele bir sakatlığın olmadığı ve başarılı bir yıl olmasını diliyoruz. Battalgazi Belediye Liderimiz Osman Güder’inde bizlere yapmış olduğu katkıdan dolayı teşekkürlerimizi iletiyoruz” dedi.

“Battalgazi spor kenti olma tarafında süratle ilerliyor”

Battalgazi ilçesinin spor kenti olma istikametinde süratle ilerlediğinin altını çizen Malatya Gençlik ve Spor Vilayet Müdürü Ebu Bekir Kayhan, “Battalgazi Belediye Liderimiz Osman Güder’e spora verdiği takviyeden ötürü teşekkürlerimi iletiyorum. Yapılan yatırımlarla Battalgazi’miz, spor kenti olma tarafında süratle ilerliyor. Allah’a hamd olsun ki gençlerimiz hiç bir aksiliğe bulaşmak ya da alışılmamış yere gitmekten fazla gerçekleştirilen yatırımlarla spor ile iç içe. 2021-22 döneminin Malatya futbolumuza ve siz gençlerimize başarılı bir yıl olmasını diliyorum. Pandemi futbolu da epeyce etkiledi. Ancak epeyce şükür amatör liglerimiz bir daha başladı. Kazasız belasız başarılı bir dönem dileyerek, hepinize teşekkür ediyorum” tabirlerini kullandı.

“Amatör spor kulüpleri hoş bir noktada”

Amatör spor kulüplerinin hoş bir noktada olduğunu lisana getiren AK Parti Battalgazi İlçe Lideri Basri Kahveci, “Belediyeyi temsilen inşallah bu vakitte geçen yılki başarıyı daha üste taşıma noktasında bir çaba efor sarf edeceksiniz. Ülke olarak bir pandemi süreci yaşadık. Tabi bu sporu da önemli etkiledi. Daha evvel başlaması gereken dönem bu hafta başladı. Muvaffakiyetler diliyorum” halinde konuştu.

“Gençlerimiz için 25 milyonluk yatırım yaptık”

Ligde 2.hafta karşılaşacakları Arapgir Gücü maçı öncesi mavi beyazlı kadroya muvaffakiyet dileyen Battalgazi Belediye Lideri Osman Güder, “2021-22 döneminde Malatya’da gayret eden tüm spor kulüplerine muvaffakiyetler diliyorum. Centilmence bir yıl geçirmelerini temenni ediyorum. Spor alanında Malatya’mız önemli yatırımlar aldı ve 2021 yılı gençlerimiz için spor yılı oldu. Battalgazi bölgemizde gençlerimiz için 25 milyonluk yatırım yapıldı. Buradaki gayemiz gençlerimizi harekete yönlendirmek, onları kafeteryalardan çıkarıp kendi yeteneklerini keşfetmelerini sağlamaktır. Gençlerimiz ne kadar sporla içli dışlı olursa toplumumuz için o kadar güzel olur. Malatya amatörünü önemsiyoruz. Zira her spor kulübü, çocuklarımız için bununla birlikte birer eğitim merkezidir. İlçemizde kapalı spor salonundan yüzme havuzlarına, sentetik alanlara, gençlik merkezlerinden halı alanlara, basketbol alanlarından tenis kortlarına kadar pek epeyce branşta gençlerimize tesis imkanları sunduk, sunmaya da devam ediyoruz. Bizler gençlerimizin buyruğuna her daim amadeyiz. Gençlik için nereye yatırım yapmak gerekiyorsa bizler o yatırımı yapmaya hazırız. Türkiye’nin geleceği sizlersiniz. Geleceği değiştirecek olan sizlersiniz. Her birinizin değiştirebileceği kesinlikle bir şeyler vardır. O yüzden ne olursa olsun bir şeyler yapın. Değiştirirken de değiştirdiğiniz yeri güzelleştirin tabi. Battalgazi Belediyesi olarak sporun, atletin ve amatör spor kulüplerinin yanındayız. Malatya amatörüne bugüne kadar büyük dayanaklar verdik, vermeye de devam ediyoruz. Battalgazi Belediyespor’umuza yeni dönemde muvaffakiyetler diliyorum. Birinci haftaya galibiyet ile başladınız. Hepinizi tebrik ediyorum. Bu haftada Arapgir Gücü ile karşılaşacaksınız. Bu güçlü maçta da hepinize muvaffakiyetler diliyorum” dedi. – MALATYA

Göztepe maçı sonrası basında en çok tartışılan konu Vitor Pereira'nın Fenerbahçe'deki geleceği oldu.

Sizce Fenerbahçe Vitor Pereira ile yola devam etmeli mi?

— Haberler (@Haberler) November 29, 2021

Koronavirüs nedeniyle ertelenen ve bu akşam 22.10'da yapılacak olan Ballon d'Or ödülünü sizce kim kazanacak? #BallonDor

— Haberler (@Haberler) November 29, 2021

İhlas Haber Ajansı – Spor Haberleri